ADANA’da eşi 41 yaşındaki Nihat Mert Çelik’le tartışan anne 41 yaşındaki Serap Çelik Ünal, kocasının evi terk etmesinin ardından, eşyaları ve pencere camlarını kırdı, bileğini keserek intihara kalkıştı. Annelerinin öfke krizine tanık olan yaşları 4 ile 14 arasındaki 6 çocuğun, yorganların altına saklanarak korunmaya çalıştığı ortaya çıktı. Serap Çelik Ünal’ın bir hafta önce de eşinden şiddet gördüğünü öne sürerek üst geçitten kendini atmaya kalkıştığı öğrenildi.

Merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi Umut Apartmanı’nda saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Serap Çelik Ünal, kendisini çocuklarını ihmal etmekle suçlayan taksici eşi Nihat Mert Çelik’le tartışmaya başladı. Ünlü sanatçılarla birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesindeki profilinde paylaşan ve şöhret olma hayali olduğu iddia edilen Serap Çelik Ünal, eşinin evi terk etmesi üzerine öfkesini alamayıp, evdeki eşyaları parçaladı, pencere camlarını kırdı. Öfke krizine giren Serap Çelik Ünal, bir cam parçasıyla sağ bileğini kesip, intihara kalkıştı. Evdeki gürültü ve çocukların çığlıklarını duyan komşuları, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Serap Çelik Ünal’ı sakinleştirerek evden çıkardı. Ambulansa binmek istemeyen Serap Çelik Ünal, ekip arabasıyla ifade için Akıncılar Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.


ÇOCUKLAR YORGANIN ALTINDA BULUNDU

Annelerinin öfke krizine tanık olan ve olayın şokunu üzerlerinden atamayan 5 çocuk, yatakların arasında, yorganların altına saklanmış halde bulundu. Çocukları sakinleştirmek ise 14 yaşındaki ablaları Buket’e kaldı. Kardeşlerinin başından ayrılmayan Buket Çelik, "Annem ile babam sık sık kavga ediyor. Bu gün de tartıştılar, babam işe gittikten sonra annem kendinden geçti. Eşyaları kırıp, kendini öldürmek istedi" dedi.

Serap Çelik Ünal’ın koruma altına alınmak istenen çocuklarını yetkililere teslim etmediği ve diğer 5 çocuğunu da anneannesine bıraktığı belirtildi. 

 

DHA