Aydın Nysa Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde 6 bayan, Anneler Günü'nde anne olmanın sevincini yaşadı.
Heyecandan Anneler Günü anne olduklarından habersiz olan çiçeği burnundaki anneler günlerini doktor ve hemşireler tarafından kendilerine getirilen gül ve karanfillerle hatırladılar.
Anneler Günü'nün aslında en büyük hediyesinin sağlıklı bebekler olduğunu, ancak böylesine önemli bir günde anne olan hanımların heyecandan dolayı ‘Anneler Günü’nü unutabildiğini belirten Aydın Nysa Kadın Doğum ve çocuk Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Zehra Şahin, “Dünyadaki en güzel duygulardan biri olan Annelik duygusunu Anneler Günü'nde yaşamak aslında çok güzel bir şey. Böylesine anlamlı bir günde Nysa Kadın Doğum Hastanesi’nde 6 hanım Anne oldu. Bizler de annelerimizin bu mutlu gününü kendilerine gül buketleri ve karanfillerle kutladık” dedi.
Anneler Günü’nde çocuk sahibi olan şanslı annelerden Cemile Ortaç, bebeklerinin kendilerine bu özel günde verilen en büyük hediye olduğunu hediye olduğunu ifade ederek, doğum sırasında kendilerine yardımcı olan hemşire, ebe ve doktorlara teşekkür etti.
Anneler Günü’nde çocuk sahibi olan bir başka anne Gülsüm Dumrul, “Annelik duygusu gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Doktor ve hemşireler bebeğimi bana gül ve karanfillerle teslim edince daha bir mutlu oldum” diye konuştu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg