Jandarma ekipleri, Alman kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle Almanya'dan kaçarak geldiği Söke'nin Güllübahçe beldesinde bir yakınına ait evde, İlknur P.M. (45) ile 6 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğunun cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.
Bursa'dan Söke'ye gelen ölen kadının kız kardeşi G.G'nin, ablasının, kocası Justin M'den şiddet gördüğü için Türkiye'ye geldiğini anlattığı öğrenildi.
Çifte vatandaşlık hakkına sahip olduğu öğrenilen ölen kadın ile çocuklarının cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Bu arada Alman koca Justin M'nin kendi adına oluşturduğu web sitesi ve sosyal paylaşım sitelerinde ''çocuklarının annesi tarafından kaçırıldığını, bulunması için yardım istediğini'' duyurduğu belirlendi.
Justin M'nin, çocukların velayetine sahip olmadığı için eşinin Alman polisi tarafından arandığını iddia ettiği öğrenildi.
Söke'nin Güllübahçe beldesinde bir evde, dün İlknur P.M. (45) ile 6 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğunun cesedi bulunmuş; annenin, evin tüm kapı ve pencerelerini üstlerinden bantlayarak kapattığı ve evin kapısına, ''Kapıda zehir var, gaza dikkat'' yazısı astıktan sonra açık olan ısıtıcı üzerine mangal kömürü koyduğu iddia edilmişti.