Olay dün akşam saat 18.00 sıralarında Feridiye Caddesi 131 numarada bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre Ataşehir'de mobilya dükkânı olan 36 yaşındaki Fahrettin Ç. bir hafta önce 16 yaşındaki Ş.Ç ile tanıştı. İlişkileri ilerleyen Fahrettin Ç. ile genç kız birlikte yaşamak için Beyoğlu'nda 1 aylığına bir otel odası kiraladı. Bir süre genç kız otele gelip gitmeye başladı. Son zamanlarda eve geç geldiğinden ve biriyle ilişki yaşadığından şüphelenen kızın annesi Hülya U., kızını takip etmeye başladı.
 
OTELE GİTTİLER
 
İlk eşinden olan kızının sık sık otele gittiğini tespit eden anne durumu ikinci eşi Ramazan U'ya bildirdi.
 
Durumdan rahatsız olan Ramazan U, yeğeni Ömer K.'ya (29) durumu anlattı. Duydukları karşısında sinirlenen ve birçok suçtan sabıkası bulunan Ömer K., dayısı, yengesi ve mahalleden bir arkadaşını alarak Fahrettin Ç.'nin kaldığı otele gitti. O anlar da otelin güvenlik kameralarına yansıdı. Ömer K., Fahrettin Ç.'nin kaldığı odaya girerek silahla baldırından vurdu. Daha sonra serinkanlı bir şekilde otelden ayrıldı. Ömer K., otel görevlisinin tüm müdahalelerine rağmen akraba ve arkadaşlarıyla kaçmayı başararak izini kaybettirdi.
 
KISA SÜREDE YAKALANDI
 
Otel görevlisi sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya odasında müdahale ettikten sonra yaralıyı ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Otel odasını akraba ve arkadaşıyla basarak Fahrettin Ç.'i baldırından yaralayan Ömer K. ve diğer 3 kişiyi yakalamak için Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri araştırma başlattı. Otelin güvenlik kamera görüntülerini izleyen polisler eşkâl tespiti yaparak kısa sürede şüphelileri yakaladı. Adliyeye sevkedilen Ömer K. tutuklanırken diğer 3 kişi ise serbest bırakıldı
 
DHA