Birlikte alkol alan anne oğul, sarhoş olunca birbirlerine saldırdı. Anne, oğlunu yüzünden kolundan ve bacağından bıçakladı.

Konya'da eşinden boşanan 56 yaşındaki R.A., birlikte alkol aldığı oğlu 29 yaşındaki S.K.'yi, iddiaya göre çıkan tartışmada kendisine küfür edip, yumruk atması nedeniyle bacağından, yüzünden ve kolundan bıçakladı. Kanlar içinde kalanS.K. ile olayın ardından fenalaşan R.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Eşinden boşanmış ev kadını R.A., işsiz oğlu S.K. ile evde alkol almaya başladı. Anne- oğul bir süre alkol aldıktan sonra henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. İddiaya göre S.K., tartışma sırasında annesine küfür edip, yumruk attı. Buna sinirlenen R.A. da, masanın üzerinde bulunan bıçağı alıp oğlunun üzerine saldırdı. S.K. bacağından, yüzünden ve kolundan yaralanırken, o sırada annesinin elinden bıçağı almaya çalışan kardeşi 25 yaşındaki S.K.'nin de elinde kesik oluştu.

Kanlar içinde kalan S.K., çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından fenalaşan R.A. da, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan S.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, anne tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşuturma sürüyor.