Söke Genç İş Adamaları Derneği (SÖGİAD)"ın desteği ile Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evinde açılan karma sergide altı çocuk annesi Müşerref Gengör"ün seramik çalışmaları büyük beğeni topladı. 1993 yılında başladığı seramik kurslarına giderek usta bir seramik sanatçısı olan Gengör; “Bu sanata daha önce başlamadığım için pişmanım. Boş zamanlarımı seramik çalışmaları ile değerlendirmekten mutluyum” dedi. Müşerref Güngör"ün dördüncü karma sergisini açan emekli öğretmen kızı Emel Duymaz"ın resim çalışmalarının yer aldığı sergide anne kızın sanat dayanışması sanatseverler tarafından takdir topladı.
On gün açık kalacak olan karma serginin açılışında konuşan SÖGİAD Başkanı Salih Deniz Günal; “Büyük kentlerde sıkça gerçekleşen bu tür sanatsal etkinliklerin ilçemizde de gerçekleşerek kentimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmak için bu tür etkinliklere geleneksel hale getirmek arzusundayız” dedi.
Serginin açılışını yapan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna da yaptığı konuşmada anne-kız sanatçıları kutlayarak, belediye olarak bu tür güzel etkinliklerin her zaman yanında olduklarını kaydetti.