AYDINPOST HABER SERVİSİ - Robotik kodlama eğitimleriyle hem çocukların hem de anne babaların keyifli anlar geçirmesini sağlayan Hezarfen Bilim Akademisi’nin ikinci etap kodlama eğitimi 5 Aralık 2017’den itibaren başlıyor.

İlk etap eğitime 500 kişinin katıldığını hatırlatan Hezarfen Bilim Akademisi Kurucu Müdürü Yasemin Karaçor, “İkinci eğitim etabımızda daha çok çocuk ve anne babaya ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz eğitim etkinliğimize tüm öğrenciler ve velilerimiz davetlidir. Merak ettikleri tüm bilgileri web sitemizden ya da telefonla iletişim kurarak merkezimizden öğrenebilirler” diye konuştu.

hezarfen-bilim-akademisi-yasemin-karacor.jpegYazın gerçekleştirdiği eğitimle dikkatleri çekmeyi başaran Hezarfen Bilim Akademisi’nin yeni dönem aktivitesiyle ilgili olarak detayları açıklayan Kurucu Müdür Yasemin Karaçor, “Faaliyetimize büyük destek veren Ak Parti Aydın Milletvekili Sayın Mustafa Savaş’a tekrar teşekkür etmek istiyoruz. Aydın’da eğitimcinin yanında olduklarını gösterdiler. Bizler de bundan büyük cesaret aldık. Her şey yarınlarımız olan çocuklarımız için” diye konuştu.

Hezarfen Bilim Akademisi’nin ikinci etap eğitimine katılmak için www.hezarfenbilim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.