Düzce Valisi, dün Bolu Dağı ve Bolu Dağı Tüneli girişindeki kazalar nedeniyle yolun uzun süre kapandığı saatlerde 2 trafik polisini, bir kahvehanede bilardo oynarken görünce çıldırdı.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, dün Bolu Dağı ve Bolu Dağı Tüneli girişindeki kazalar nedeniyle yolun uzun süre kapanmasıyla ilgili, ''Bolu Dağı ve tünel kesiminde görevli polisler, yolun açılmasına çalışırken, D-100 kara yolunda görevli 2 trafik polisini, Soğancı Kavşağı'ndaki bir kahvehanede bilardo oynarken gördük'' dedi.

Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra yoğun kar yağışı nedeniyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimi ve TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli yakınlarında meydana gelen trafik kazaları nedeniyle yolun kapandığını belirtti.

Düzce Emniyet Müdürüyle birlikte kapalı yollarda inceleme yaptıklarını belirten Kılınç, şunları kaydetti:

''Bolu Dağı ve tünel kesiminde görevli polisler, yolun açılmasına çalışırken, D-100 kara yolunda görevli 2 trafik polisini, Soğancı Kavşağı'ndaki bir kahvehanede bilardo oynarken gördük.''

Bu polisler hakkında soruşturma başlattıklarını kaydeden Bülent Kılınç, ''Soruşturmanın sonucuna göre görevinin başında olmadığını gördüğümüz 2 polise gerekli ceza verilecek'' dedi.

Vali Kılınç, D-100 kara yolu ve TEM otoyolu Bolu Dağı kesiminde görevli diğer polislere, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haber7