7 Kasım"daki AK Parti Kurultayı"na Angelina Jolie"nin yerine katılacak konuk yıldız belli oldu. Kurultayın yıldızı karşılığında hiçbir ücret beklemediği ifade edilen Gülben Ergen olacak.

AK Parti, küresel ekonomik kriz sürecinde dikkatleri iş dünyasındaki başarılı kadınlara çekmek için, 27 Kasım Perşembe günü geniş katılımlı bir toplantıya ev sahipliği yapacak.

“İşte Kadın” kurultayına davet ettiği ünlü film yıldızı Angelina Jolie yerine yeni bir isimle anlaştı. İş dünyasındaki başarılı kadınların konu edileceği kurultayın konuk yıldızı Gülben Ergen olacak. Toplantıya ünlü film yıldızı Angelina Jolie de davet edilmiş ancak bağış koşulu nedeniyle bu isimden vazgeçilmişti. AKP yönetimi bunun üzerine Ergen"le anlaştı. Parti yetkilileri, “Biz davet ettik, gelmiş olsaydı çok da iyi olurdu. Şu anda mali olarak hiçbir katılımcıya para vermiyoruz. Gülben Ergen"i davet ettik, kabul etti” dedi.

Kurultaya, Türkiye"nin ilk kadın bakanı, yüksek mahkeme başkanı, valisi, büyükelçisi, emniyet müdürü, ambulans ve belediye şoförü, pilotu, hakemi gibi “ilk kadınlar” davet edildi. Toplantının sonunda bir eylem planı hazırlanarak hayata eçirilecek.