Hollywood'un yere göğe sığdıramadığı aktrislerinin başında gelen Angelina Jolie, son filmi için kamera karşısına geçti. O artık hem sarışın hem de ajan!

Bu yıl Oscar'a aday gösterildi ama heykeli İngiliz oyuncu Kate Winslet'e kaptırdı. Clint Eastwood'un yönettiği Changelling filmiyle 'en iyi kadın oyuncu' dalında Oscar'a aday gösterilen Angelina Jolie, her ne kadar geçtiğimiz yıl bir dergiye verdiği açıklamada film çekmeyi artık bırakmayı düşündüğünü söylese de, bambaşka bir rol için çoktan kolları sıvadı, hatta saç rengini bile değiştirdi.

33 yaşındaki oyuncu, bu defa bir CIA ajanı olarak kamera karşısına geçiyor. Yapımcı Lorenzo di Bonaventura, Angelina'nın canlandırdığı ve soyadını filmin isimine taşıyan Evelyn Salt karakteri için şöyle diyor:

"Hiç bilmediğiniz bir karakter. İnsanlar onu tanıyıp tanımadıklarını tam olarak bile bilmiyor"

Filmin çekimleri bugün New York'ta başladı. Angelina, rolü için iki peruk taktı. Siyah peruğuyla bir 'femme fatal' - vahşi cazibeye dönüşen Jolie, sarışın peruğuyla da oldukça farklı bir portre çizdi. Kahküllü ve sarışın Angelina'nın güzelliği, 'Salt'ın da izlenirliğini güçlü kılacak gibi görünüyor.

GAZETEPORT