AYDINPOST ÖZEL- Gazi bulvarında da esnafla bir araya gelen Mustafa Ancın, vatandaşlarla hem sohbet ediyor, hem de onarın sorunlarını dinliyor.
Ekonomik krizin kendilerini etkilediğini dile getiren esnaflar, Ak Parti Belediye Başkan adayına da yapacakları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor.
Partisinin İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan ve partili arkadaşlarıyla esnaf ziyaretlerini daha da yoğunlaştıracağını ifade eden Ak Parti adayı Mustafa Ancın, “Esnafımız bizim için çok önemli bir kitle. Genellikle yeni açılan alışveriş merkezlerinden çok şikâyet var. Bu duruma yönetime geldiğimizde özenle eğileceğiz. Aydınlı esnafın korunduğu kararları alacak, uygulamalarda da kimsenin canını yakmayacağız. Halka bedel ödetmeyeğimi her zaman söyledim. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Esnafın belediye olarak ilgilenmesi gereken meseleleri için özel mesai harcayacağını dile getiren Mustafa Ancın, “Biz belediyeden karşılanacak talepler konusunda gerekirse yasal çerçevede esnafımıza destek de çıkacağız” diye konuştu.