29 Mart"ta yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına yoğun bi şekilde devam eden AK Parti"nin Aydın adayı Mustafa Ancın, kent merkezinin uzun yıllardır çözülmeyen ve acil çözüm bekleyen Ay-Konut Projesi"ndeki sorunlara el attı. Projede yaşanan sorunların ve mağduriyetlerin giderilmesi için TOKİ heyetini Aydın'a davet eden Ancın, heyet ile karşılıklı görüşmelerde bulundu. Proje üzerinde çalışma ve incelemelerde bulunan TOKİ heyeti de, Ay-konut yetkililerinden gerekli bilgi ve dokümanları alarak, sorunun çözümü için gerekli çalışmaları başlattı.
Ay-Konut sorununun çözümü noktasında girişimlere başladığını açıklayan Mustafa Ancın, bu konuda hem Ay-Konut hem de TOKİ yetkililerinden gerekli bilgileri aldığını söyledi. Bu noktadan itibaren sorunun çözümü için gerekli her türlü çabanın yapılacağını müjdeleyen Ancın, “TOKİ kaynaklarıyla yıllardır mağdur olan arazi sahipleri ve Ay-Konut üyelerinin mağduriyeti giderilmesi için gerekli olan bütün çalışmaları yapacağız” dedi.

ANCIN, TRAFİK SORUNUNU DA ELE ALDI
Aydın"ın sorunlarını tespşt eden ve sorunların çözümü noktasında çeşitli projeler hazırlayan Mustafa Ancın, projelerini uygulamak için butona bastı. Bu kapsamda Aydın"ın en büyük orunları arasında yer alan trafik sorununun çözümü içinde çalışmalar yapan Ancın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Trafik Daire Başkanlığı'ndan bir heyeti getirerek Aydın'a davet ederek, trafik sorununa çözüm aradı. 2 günlük bir çalışma ve inceleme sonucunda şehiriçi trafik ve kavşak düzenlemeleri konusunda çalışmalar yapan Ankaralı heyet, bu konuna Ancın"a brifing verdi.
Ankara"dan davet ettiği heyetin kendisine trafik sorununun çözümü noktasında önemli bilgiler ve projeler sunduğunu ifade eden Mustafa Ancın, “29 Mart"ta Aydın Belediye Başkanlığını devraldığımızda bu düzenlemeleri, trafik akışını hayata geçirerek halkımızın rahat ve güvenliğini sağlayacağız” diye konuştu.