AYDINPOST ÖZEL- Seçim çalışmalarını son süret sürdüren Ak Parti adayı Mustafa Ancın, hafta sonu TOKİ ve Akseki Ceceler Köylüleriyle buluştu.
Kendi adını taşıyan ve belediye meclis üyelerinin de fotoğraflarının bulunduğu seçim otobüsüyle şehir turu atan AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, "Halkla gün geçtikçe daha fazla kucaklaşıyor ve kaynaşıyoruz. 29 Mart'tan sonra da yine onlarla birlikte olacağımı bilmenizi isterim" diye konuştu.
Mahallelerde özellikle çocukların oyuncak dağıtması dolayısıyla büyük ilgi gösterdiği Mustafa Ancın, "Onlar bizim yarınlarımız. Çocuklarımızı çok seviyorum. Ben sadece onların anne ve babalarının başkanı olmayacağım. Onların da başkanı olacağım. Dolayısıyla onları çok önemsiyorum" dedi.
Akseki Ceceler köylüleri derneği kıraathanesinde konuşan Ak Parti adayı Mustafa Ancın, "Bugün burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Gösterilen ilgiye de çok teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle yarın Aydın Belediyesi'nde de aynı ilgi ve alakayı bizler size göstereceğiz. İçiniz rahat olsun" dedi.
Aydın'ı Ak projelerle kalkındırmayı planladığını açıklayan Mustafa Ancın, "Akseki köylülerine büyük önem veriyoruz. O nedenledir ki Ahmet Cengiz abimizi meclisimizde yerini aldı. Kendisiyle çok güzel ve verimli bir dönem geçirmeyi planlıyorum" dedi.
Size düne kadar eziyet edenleri lütfen sandığın başında unutmayın ve onları gerekli dersi verin çağrısında bulunan Mustafa Ancın, "Ben her zaman halkın içinde ve yanında olacağım. 29 Mart'tan itibaren bambaşka bir Aydın göreceksiniz. Düne kadar size pazarda eziyet edenleri unutmayın. Oy uğruna yalan söyleyenler sandığa gömüleceklerdir" diye konuştu.