AYDINPOST ÖZEL-AK Partili Mustafa Ancın 2004 yılında Aydın Belediye Meclis üyeliğine seçilmişti. Şimdi ise Aydın Belediye Başkan Aday Adayı!

 

Mimar Mustafa Ancın, bugün Ak Parti binasında düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"5 yıldır belediye meclis üyeliği görevi yürüttüğüm Ak Parti"de 2009 yerel seçimleri için belediye başkan aday adaylığı müracaatımı resmen yapmış bulunuyorum. Parti içi ve dışından gelen talepleri gözeterek aday olma sürecini Genel Merkez"e yaptığım başvuruyla resmileştirmiş oldum.

2009 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde partimizin Aydın Belediye Başkanlığını kazanması yönünde gayretli çalışmalarımız devam etmektedir.

Şu ana kadar her sabah saat 5"te bir mahalle taraması uygulamamız devam ederken, diğer taraftan da ev ev, işyeri iş yeri ziyaretlerimi de aralıksız sürdürüyorum. Parti ve kamuoyunda şahsıma yönelik gösterilen teveccühe her zaman layık olmaya çalışacağım. Bu yol zorlu, bu yol meşakkatli, bu yol heyecan isteyen bir yol.

Ben de partime gönül vermiş, Genel Başkanımız ve Başbakanımız R. Tayip Erdoğan"a inanmış ve Aydın"a hizmetkâr olma yolunda yol haritasını belirlemiş bir siyasetçi olarak tüm Aydınlıların desteğini istiyorum.

Bugüne dek yapmış olduğum çalışmaların, bundan sonra da yapacağım işlere örnek olacağını belirtmek isterim. Sanayide, eğitimde, turizmde, kültür ve sporda örnek bir kent oluşturmaya yönelik plan ve projelerimizde Aydınlı hemşerilerimi yanımda görmekten son derece mutu olacağım.

2004 yerel seçimlerinde belediye meclisine seçilerek nasıl çözüm için uğraştıysam, bundan sonraki siyasi yaşamımda da çözüm adamı olacağımın bilinmesini isterim.

Yapılacak olan yerel seçimlerde ve önseçimdeki parti içi tatlı mücadelede önce ülkem için, sonra Aydın için, daha sonra mutlu ve yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla Belediye Başkan adaylığı yarışında ben de varım."

 

 

KİMSEDEN İCAZET ALMAYA İHTİYACIM YOK!

Toplantının devamında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mustafa Ancın, belediye başkanı olması durumunda önceliğinin jeotermal enerjiyle ısınma olacağını vurguladı. Aday adaylığı sürecinde proje açıklamasının doğru olmadığını belirten Ancın, "Birilerinin Amerika ziyareti yaptığınız ve bu konuda farklı imalarda bulunduğunu biliyoruz. Buna ne diyorsunuz?" sorusuna da, "Benim kimseden icazet almaya ihtiyacım yok. Ben Mustafa Ancın olarak bugüne kadar Aydınlılara hizmet ettim. Bundan sonra da belediye başkanı olarak gönüllerde taht kurmaya adayım" şeklinde yanıt verdi.

Ancın başka bir soruda da Aydın Belediye Meclisi'ndeki performansının da yetersiz olduğunu itiraf etti.