AYDINPOST ÖZEL- Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, dünkü çalışmaları sırasında hasta vatandaşları ziyaret etti.
Mahalle mahalle, ev ev çalışmalarını sürdüren AK Parti adayı Mustafa Ancın, bazı mahallelerde de hasta vatandaşları ihmal etmiyor.
Aydın"da sosyal belediye anlayışının geliştirilerek yaşanmasını arzu ettiğini söyleyen Mustafa Ancın, “Hazırladığımız projelerle bu konuda insana daha fazla değer vererek onların yanında yer alacağız. Onların morale, onların hatırlanmaya ihtiyaçları olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu sebepten dolayı ben de onlara selam vererek moral olmaya gidiyorum” dedi.
Kentte yaşayanların belediye başkanını kendileri gibi görmelerini sağlamak istiyorum diyen Mustafa Ancın, “Onlar gibi kuyrukta bekleyen, onlarla birlikte şehir içi minibüsünde yolculuk eden bir belediye başkanı olacağım. Ben ihtirasların için belediye başkanlığına talip olmadım. Halka hizmet amacıyla bu yola çıktım ve çalışmalarımı sürdürüyorum. Aydın halkının teveccühleriyle de o makamı hizmet etmek amacıyla kullanmak istiyorum” diye konuştu.
Hasta ziyaretlerinde gördüğü ilgiye çok sevinen Mustafa Ancın, hasta yakınlarının da ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenerek, kendisine 24 saat ulaşabileceklerini söyledi.