DENİZLİ'de Anavatan Partisi İl Başkanlığı'nda sekreter olarak çalışan 43 yaşındaki Birsen Kök, parti binasına gelerek iş aradığını söyleyen, daha sonra kendisinden para isteyen bir genç tarafından karnından bıçaklandı.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Atatürk Parkı yanındaki Anavatan Partisi İl Başkanlığı binasında meydana geldi. İddiaya göre parti binasına gelen 18 yaşlarında esmer, kısa boylu bir genç, sekreter Birsen Kök'e yetiştirme yurdundan çıktığını, işsiz olduğunu söyledi. Kök de işsiz genç için gazetelerdeki iş ilanlarına bakmaya başladı. Bu sırada sekreter kadından para isteyen genç, olumsuz yanıt alınca kapıyı kapattı, Kök'ün ağzını eliyle kapatarak, karnının sol tarafından bıçaklayıp kaçtı.

Çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülen Birsen Kök'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, eşgali verilen saldırganı aramaya başladı. Bıçaklama olayını öğrenin partililer, Denizli Devlet Hastanesi'ne gelerek Kök'ü ziyaret etti. Anavatan Partisi İl Sekreteri Aykut Yıldırım, sekreter Birsen Kök'ün sağlık durumunun iyi olduğu söyleyerek, "Partiye iş istemeye gelen bir genç sekreterimizi bıçakladıktan sonra kaçmış. Polis olayla ilgili araştırmasını sürdürüyor. Olayın siyasi bir yanı yok" dedi.