Evli ve bir çocuk babası olan Soysal, fotoğraflar için “Yok öyle bir şey, ben kimseyle güneşlenmedim” dedi.

ŞEZLONGDA UYUDULAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 12 Eylül'deki Ananasa referandumu için Türkiye'yi adım adım dolaşırken, İstanbul Milletvekili Çetin Soysal hafta sonu Bodrum'da tatildeydi. Gümbet'te otelde bir kadınla birlikte kalan Soysal, gün boyu arkadaşıyla havuz başında güneşlendi. Konuyla ilgili aradığımız Çetin Bey, "Bir hanım arkadaşınızla tatildeymişsiniz, öyle mi efendim?" sorumuza, "Olur mu Allah aşkına ya! Nereden çıktı?" diye cevap verip ekledi:

TATİLDE ÇAYIMI İÇMİŞTİR

“Nerede, hangi otelde görmüşler? Ben kimseyle güneşlenmedim. Rica ederim, benim yüzlerce insanla resmim var. O kadın hiçbir şeyim olmuyor. Yanıma gelmişse, sohbet etmişsem olamaz mı? Tanıdığım biri de olabilir, beni ziyarete gelemez mi? Yeğenim de kuzenim de olabilir. Tatile gelmiştir, çayımı içmiştir. Beni hedef mi yapmaya çalışıyorsunuz? Gizli kapaklı iş yapmıyorum. O zaman oraya gitmem. Oturmam ayrı bir şey; ne diye oturmayayım, Allah aşkına..."

10 AYDA 47 KiLO VERDİ

Tekel işçilerine destek için bir günlük açlık grevi yapmasıyla gündeme gelen 47 yaşındaki Çetin Soysal, sıkı bir diyetle 10 ayda tam 47 kilo vermişti. Evli ve bir çocuk babası olan CHP İstanbul Milletvekili Soysal, kiloları verdikten sonra üzerine bir durgunluk çöktüğünü, yakınlarının da zayıflamasına karşı çıktığını söylemişti. Çetin Bey, önceki gün kadın arkadaşıyla havuz başında karpuz, peynir gibi hafif şeyler yedi. (Habertürk)