AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Anayasa paketi için vatandaştan oy isterken hızını alamadı, CHP ilçe teşkilatına girip oy istedi.

Siyasi partilerin referandum çalışması bütün heyecanıyla sürüyor. Çeşitli incelemeler için Sivas'a giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem hızını alamadı CHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek referandum için "evet" oyu istedi. CHP'lilerin yanıtı olumlu olmadı.

İncelemelerde bulunmak üzere Sivas'ın Ulaş ilçesine giden Erdem'i, ilçe girişinde partililer karşıladı. Ulaş'taki esnafları gezen ve yaşlılarla sohbet eden Erdem, daha önce 65 lira olan yaşlılık maaşının 250 liraya çıktığını kaydederek, Anayasa'ya yaşlıları korumak için yeni maddeler koyduklarını söyledi.

Erdem, Cumhuriyet döneminin en başarılı Dışişleri Bakanlığı çalışmalarının AK Parti hükümetinde yaşandığını da belirterek, 'Önceden selam veren yoktu. Şu an 62 ülke vize kaldırdı. Türkiye'de Türk parası geçmiyordu. Vatandaşlar avro ve dolara yatırım yapıyorlardı. Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünde Türkiye gelişmiş ülkeler arasında 10'uncu sırayı alacak' dedi.

CHP İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET

Vatandaş ve esnaflardan referandum için destek isteyen Erdem, CHP Ulaş İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, partililerle sohbet etti.

Ziyarette, CHP Ulaş İlçe Teşkilatı üyelerinin 12 Eylülde yapılacak anayasa referandumunda 'hayır' oyu vereceklerini söylemeleri üzerine Erdem, 'CHP politik davranıyor, desteklerinizi bekliyoruz' diye konuştu.

Erdem daha sonra Ulaş AK Parti İlçe Teşkilatına geçerek bir süre dinlendi.
Habertürk