Bugüne kadar yaklaşık 4 bin öğrencinin mezun olduğu Nazilli Anadolu Lisesi'nin 28'inci yılında eski mezunlar Ahmet Baysal, Hasan Tahsin Gürlek, Afşın Akyel ve Serap Demir’in girişimiyle kurulan Nazilli Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği ilk buluşmasında 288 mezunu bir araya getirmeyi başardı. Dernek öncülüğünde yapılan ve mezun öğrencilerinde destek verdiği buluşma piknik havasında geçerken, mezun öğrencilerin kendi imkanlarıyla kiminin mangal yaktığı, kiminin içecekleri getirdiği görüldü. Buluşmada Soma’daki maden kazası nedeniyle eğlencenin iptal edildiği belirtildi.

Nazilli Anadolu Lisesi’nin çeyrek asırdır Türk Milli eğitimine hizmet verdiğini ve mezunlarının yurt içi ve yurt dışında çok önemli yerlerde çalıştığını söyleyen Okul Müdürü Hanifi Güney; “Okulumuzun ilk mezunlarıyla son mezunları bir araya gelerek hasret giderdiler. Tavuklu pilav ile öğle yemeği yiyen mezunlarımız eski öğretmenleriyle hasret gidermeleri görülmeye değer bir tablo oluşturdu. Aydın’da 1340’dan fazla dernek olmasına rağmen Mezunlar Derneği olarak 2.’nci derneğin Nazilli Anadolu Lisesi olması ise bizim için ayrı bir önem teşkil etti. Dernek kurulmasında emeği geçen arkadaşlarımızı, eski mezunlarımızı kutluyorum. Eski mezunların bir araya gelerek dernek kurmaları çok zor ama çok güzel bir iş. Soma’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dilendi. Her türlü halk oyunları ve müzik etkinlikleri iptal edildi. Sadece buluşma ve hasret giderme kısmı yapıldı. Mezunlar Derneğimiz öncülüğünde bundan sonra geleneksel halde bu mezunlar buluşması devam edecek” dedi.

Bol bol sohbet ederek hasret giderilen etkinlikte Okul Müdürü Hanifi Güney, uzak-yakın demeyerek okulun ilk mezunlar buluşmasına gelen tüm öğretmen ve eski mezunlara teşekkür etti.

anadolu-lisesi-mezunlari-pilav-gununde-bulustu1.jpg

anadolu-lisesi-mezunlari-pilav-gununde-bulustu2.jpg

anadolu-lisesi-mezunlari-pilav-gununde-bulustu3.jpg