Uçuş kartlarından farklı olarak adios ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra; kara, hava, deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor.

Worldcard"ın tüm özelliklerine de sahip olan adios"ta, günlük alışverişlerden kazanılan Worldpuanlar seyahat için kullanıldığında belirli bir katsayı ile çarpılarak daha değerli hale geliyor. Ödemelerde bilet ve seyahat harcamalarının güncel fiyatlarını esas alan adios, kullanıcılarını havayolu seçimi, kontenjan ya da sezon gibi kısıtlamalardan ve alan vergisi ödemekten de kurtarıyor.

"Gerçek bir seyahat kartı"

adios"un yalnızca bir uçuş kartı olmanın ötesinde sık yolculuk eden müşterilerin beklentileri doğrultusunda gerçek bir seyahat kartı olarak tasarlandığını belirten Yapı Kredi Pazarlama Grupları Başkanı Hakan Kaplan, her gelir grubundan kullanıcı için seyahatin her türlüsünde değer yaratan bir ürün oluşturduklarını söyledi.

adios ile havayolu seçiminde kısıtlamalar olmadığını ve müşterilerine alan vergisi ödettirmeyeceklerini de belirten Kaplan şöyle devam etti;

"Sektörde yalnızca uçuş alanında hizmet veren kartlar arasında bir rekabet görülüyor. Ancak seyahat yalnızca uçmak anlamına gelmiyor. Türkiye"nin en fazla kart kullanıcısına sahip bankası olarak bu geniş kitlenin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir kart yaratma sorumluluğunu hissettik. Bu doğrultuda adios"u, hava, kara, deniz ulaşımının yanı sıra araç kiralama, yurtiçi-yurtdışı otellerde konaklama, gemi ve paket turlar da dahil olmak üzere seyahatin her aşamasında pekçok fayda sunacak şekilde tasarladık. adios ile bu alandaki çok önemli bir boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz."

adios"un aynı zamanda Türkiye"nin en çok puan kazandıran programı olacağını da belirten Kaplan, “adios, Worldcard"ın tüm özelliklerine sahip olacak. Kart sahipleri tüm World kampanyalarından ve fırsatlarından faydalanabilecek. Biriken Worldpuanlarını sokakta, günlük alışverişlerinde de harcayabilecek. Yani adios sadece uçuş veya mil odaklı bir kart değil. Bu anlamda adios sahipleri seyahat harcamalarında sunulan büyük fırsatlardan yararlanırken diğer taraftan Worldcard"ın özelliklerden de faydalanmaya devam edecek.” dedi.

Hürriyet