Tüketicilerimiz uzun zamandır enerji tasarruflu ürünleri kapsayan büyük indirim kampanyaları bekliyordu. Pazardan gelen bu talebe Profilo Dayanıklı Ev Aletleri en güzel cevabı verdi. Artık kaliteli, dayanıklı ve aynı zamanda yüksek enerji tasarrufu sağlayan A+ ve A++ Profilo’lara sahip olmak ve aile bütçesine katkıda bulunmak çok daha kolay. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, A sınıfından yüzde 20 daha tasarruflu A+ buzdolabı ve bulaşık makineleri ile, A sınıfından yüzde 40 daha tasarruflu A++ buzdolabı ve çamaşır makinelerini büyük indirimler ve avantajlarla tüketicilere sunuyor.

Aile bütçesine ve çevre korumaya katkıda bulunmayı dileyenler için kaçırılmaz bir fırsat olan “Enerji Tasarruflu Ürünler” kampanyasında 1.189 TL’den başlayan fiyatlarla Profilo buzdolapları, 849 TL’den başlayan fiyatlarla Profilo bulaşık makineleri ve 869 TL’den başlayan fiyatlarla Profilo çamaşır makineleri tüketiciye sunuluyor. Kampanyada ayrıca Maximum karta özel, peşin fiyatına 10 taksit seçeneği ile 3 ay öteleyerek ödemeye başlama imkanı da bulunuyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin “Enerji Tasarruflu Ürünler” Kampanyasına dahil olan buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi modelleri sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra, sahip oldukları özellikler sayesinde kullanıcılara en yüksek teknolojiden yararlanma olanağı ve kullanım kolaylığı da sunuyor.

Profilo Enerji Tasarruflu Kampanyalı Ürünler:

BD 3058 W3 VV – Türkiye’ nin ilk A++ sınıfı LowFrost

(Nofrost olmayan çift kapılı buzdolabı) ve 500 lt. buzdolabı: 1.189 TL

 BD 2046 H2 IN – Derin dondurucusu üstte, 400 lt, HydroPlus özellikli ve beyaz NoFrost buzdolabı: 1.379 TL

 BD 2056 I3 PN – A++, Derin dondurucusu üstte, 500 lt, HydroPlus özellikli ve çelik NoFrost buzdolabı: 1.939 TL

CM 1001 CTR – A++, 1000 devir ve 7 kg kapasiteli çamaşır makinesi: 869 TL

CM 1000 ETR – A++, 1000 devir ve 8 kg kapasiteli çamaşır makinesi: 1.079 TL

 CM 1200 DTR – A++, 1200 devir ve 9 kg kapasiteli çamaşır makinesi: 1.299 TL

 BM 4220 EG – A+, 4 programlı ve 10 yıl anti-korozyon garantili bulaşık makinesi

  BM 4280 EG – A+, 4 programlı, 10 yıl anti-korozyon garantili ve çelik bulaşık makinesi: 849 TL

 BM 5220 EG – A+, 5 programlı ve 10 yıl anti-korozyon garantili bulaşık makinesi: 949 TL

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.