Bahçeşehir ve Esenyurt'un en prestijli noktası olarak Akbatı AVYM'nin hemen karşısında yükselerek benzeri olmayan kompakt bir yaşam deneyimi sunan Makyol Santral'den ev sahibi olmak isteyenler, hedefledikleri yaşam şekline göre yüzde 5 peşinat ve 3.500 TL'den başlayan taksitlerle kendi ödeme planlarını oluşturabiliyor.

Tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı konseptlerdeki 407 daire, 9 villa ve ticari alanların yer aldığı Makyol Santral, tek bir asansörle ayrıcalıklarla dolu sosyal olanaklara ve çarşıya ulaşma imkânı tanıyor.

Makyol Santral'de cep sineması, etkinlik alanları, sakin çalışma alanları ile açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, barbekü alanları, fitness & spa gibi iyi yaşam ve spor olanaklar bulunuyor.

İstanbul'da ulaşımın en önemli noktaları; TEM, D-100, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına kolayca ulaşılabilecek konumda hayata geçirilen Makyol Santral, bulunduğu bölgede metro istasyonuna en yakın projelerden biri olmakla birlikte; ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyaç duyulan her şeyin odak noktasında bulunuyor.