Gübre sektörünün öncü firması olan Gübre Fabrikaları Türk A.Ş. (GÜBRETAŞ), yıllık satış değerlendirme toplantısını 20-22 Ocak tarihleri arasında Antalya Kemer’de gerçekleştirdi.

GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Satış Müdürü İsmet Kirkit, Pazarlama ve Ürün Yönetim Müdürü Yusuf Karatekin ile 7 ildeki bölge satış müdürleri,13 farklı ilde bulunan mobil satış temsilcilerive çalışanlar olmak üzere 60 kişi katıldı. GÜBRETAŞ’ın 2011 yılı satış değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2012 yılına ilişkin hedef ve kampanyalar konuşuldu. Harita temelli yeni raporlama programı hakkında bir de çalıştayın gerçekleştirildiği toplantıda tespitler, problemler ve çözüm önerileri de ele alındı.

Antalya Kemer’de gerçekleşen 2010-2011 Yıllık Satış Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan, sektördeki rekabetinsadece fiyat üzerinden yapıldığı bir ortamdaürün ve hizmetlerini farklılaştırarak daha fazla fayda sağlamayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Satış müdürlükleri ve temsilcileri sayesinde tüketicilerin ürünleri kullanması ve sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini kaydedenOkutan, “Müşteri beklentilerini erken tespit ederek piyasada sürekli etkin olmayı sağlıyoruz” dedi.

60’ıncı yılda Nar Gibi Kampanya

GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan, 2011’de şirket tarihinin en yüksek satış ve cirosunu yakaladıklarını da belirterek, bu yıl 60’ıncı yaşını kutlayan GÜBRETAŞ’ın2012 yılının ilk satış kampanyası olan “Nar Gibi Kampanya” ile çiftçi ve bayilerini hediye yağmuruna tuttuğuna işaret etti. Okutan, “1 Ocak-25 Haziran tarihlerini kapsayan ve traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurtdışı gezilerine kadar yüzlerce hediye verilecek olan Nar Gibi Kampanya’nın talihlileri 27 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak çekiliş ile belli olacak. İkramiyeler ise talihlilere 10 Eylül-26 Ekim tarihlerinde kazananlara teslim edilecek” dedi.