Mobil iletişimin öncü firmalarından Avea, kendi bakiyesinden internet paketi satın alamayan ya da ödemesini kendi yapmak istemeyen abonelerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Hediye İnternet Servisi"ni hizmete geçirdi.

Servis sayesinde Avea müşterileri, arkadaşlarına internet paketi hediye edebilecek veya kendilerine internet paketi armağan etmelerini isteyebilecek. Hediye İnternet Servisi"nden faturalı ya da faturasız tüm Avea"lılar yararlanabilecek. Hizmetle müşteriler, ihtiyaçlarına yönelik olarak 100 megabyte, 250 megabyte 1 gigabyte ve 4 gigabytelık paketlerden dilediklerini seçebilecek.

Avea müşterileri, "Hediye" yazıp interneti göndermek istedikleri kişinin telefon numarasını ve paket miktarını aralarında boşluk bırakıp 9433"e kısa mesaj olarak gönderiyor. Hizmetten yararlanma imkanı elde ediyor. Aynı şekilde Hediye İnternet Paketi istemek için de "İste" yazıp internet talep etmek istedikleri kişinin telefon numarasını ve paket miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433"e göndermek yeterli. Hediye İnternet işlemleri aynı zamanda, www.avea.com.tr", ve wap.avea.com.tr adreslerinden yapılabiliyor.

Avea Katma Değerli Servisler Ürün ve Servis Geliştirme Departmanı Müdürü Yiğit Çamcı servis ile ilgili olarak; "Avea olarak, mobil internet kullanımını yaygınlaştırmak öncelikli hedeflerimizden biri. Mobil internete erişimi yaygınlaştırmak amacıyla, sevdiklerine internet erişimi hediye etmek isteyenlere veya yakınlarından internet paketi talep eden aboneleri düşünerek Hediye İnternet Servisi"ni hizmete sunduk. Bu servis sayesinde daha çok abone, tanıdıkları diğer Avea abonelerinin kendilerine hediye ettikleri internet paketleriyle mobil internete erişim imkanına sahip olacak. Hediye İnternet Servisi gibi müşterilerimize pratik yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz." diyor.

Vatan