FLO Mağazası"nın açılışı nedeniyle bayan ayakkabıları 9.95 - 19.95 TL, çocuk ayakkabıları 1 - 9.95 TL, erkek ve spor ayakkabıları ise 19.95 TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ucuz ayakkabı almak için mağazaya akın eden vatandaşlar izdihama neden oldu.

SANKO Holding"in Gaziantep"e 160 milyon dolar yatırımla yaptırdığı Sankopark Alışveriş Merkezi (AVM) açıldı. Açılış nedeniyle mağazada 1 TL"ye satılan ayakkabılardan almak isteyenler izdihama neden olunca mağaza kapatıldı.

Gaziantep'e 160 milyon liralık dev AVM

Sankopark AVM"de bulunan FLO Mağazası"nın açılışı nedeniyle bayan ayakkabıları 9.95 - 19.95 TL, çocuk ayakkabıları 1 - 9.95 TL, erkek ve spor ayakkabıları ise 19.95 TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ucuz ayakkabı almak için mağazaya akın eden vatandaşlar izdihama neden oldu.

Mağaza çalışanları talepleri karşılamakta güçlük çekerken, kısa sürede mağazadaki indirimli ürünler tükendi. Pek çok vatandaş numarasına bile bakmadan aldığı kucak dolusu ayakkabıyla kasanın yolunu tuttu. Bunun üzerine görevliler sınırlı sayıda olan ayakkabıların tükenmesinin ardından mağazanın kepenklerini kapatmak zorunda kaldı. Kepenklerin kapatılmasıyla ellerinde ayakkabı kutuları olan vatandaşlar içerde kalırken, yeni gelenler ise içeriye giremedi.

Hürriyet