5 kişiden oluşan Amerikalı Rotary değişim gurubu üyeleri Kuşadası'na geldi. Türkiye'de 12 Rotary Kulübü'nü ziyaret edecek olan Amerikalı Rotaryenler, Türk Rotary Kulübü üyelerinin evlerinde misafir edilecek.
Amerika'dan gelen 5 Rotaryenden oluşan mimar Mark Farlow'un başkanlık ettiği GSE Team to Turkey grubunda Scott Brills, Jana Gren, Angie Maher ve Jaimi Tarnow bulunuyor. Kuşadası Rotary Kulüp tarafından ağırlanan konuk Amerikalı rotaryenlere Setur Marina içerisindeki Misina Restaurant'ta yemek verildi. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Gürhan Hurda ile Rotary Kulüp Asbaşkanı Ayşe Özdoğru'nun katıldığı yemekten sonra Amerikalı Rotaryenler, Kuşadalı rortaryenlerin evlerinde ağırlandı.
Kuşadası Rotary Kulüp Asbaşkanı Ayşe Özdoğru, mesleki bilgi alışverişi kapsamında gerçekleşen ziyaretler sırasında Amerikalı rotaryenlerden oluşan 5 kişilik gurubun Türkiye'de 12 Rotary Kulübünü ziyaret edeceğini söyledi. Aynı proje kapsamında şu anda 5 kişilik bir Türk Rortaryen gurubunun da Amerika'da bulunduğuna dikkati çeken Özdoğru, “ Bu proje kapsamında mesleki ve kültürel alışveriş yapılıyor. Misafirlerimizi kendi evlerimizde ağırlıyoruz ve ayrıca çevreyi tanıtıyoruz. Bunun yanında, düzenleyeceğimiz toplantıda kendi ülkeleriyle ilgili bir sunum yapacaklar. Bu tarz değişim programları kültürümüzün tanıtılması ve dostluğun gelişmesi için son derece önemli” dedi.