Karşılaşmanın 43. dakikasında gelişen Güngören Belediyespor atağında, konuk ekibin forveti Adem Gezer'in pozisyonu kovalarken soktuğu ayağı, topu önlemeye çalışan Altay kalecisi Gökhan'ın yüzüne geldi.

Büyük bir acıyla kıvranarak yerde kalan Gökhan'a ilk müdahalesi Altay sağlık ekibi tarafından yapılırken, çenesinin üzerinde, yanağında yırtık oluşan 19 yaşındaki filebekçisinin hastaneye götürülmesi için stattaki ambulans, Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından saha içine davet edildi. Yağışlı hava nedeniyle Alsancak Stadı zemininin yumuşaması sonucu ambulans, çim üzerinde ilerleyemedi.

Aynı esnada bazı Altaylı futbolcular, sert hareketi nedeniyle Güngörenli Adem'e tepki gösterirken, diğer Altaylı ve Güngören Belediyesporlu futbolcular patinaj yapan ambulansı birlikte iterek hareket ettirdi.

Ağır yaralanan kaleci Gökhan, sedyeyle taşınarak ambulansa konulduktan sonra hareket eden ambulans yine patinaj yaptı.

Bunun üzerine futbolcular bir kez daha arkadaşlarının hastaneye yetişmesi için ambulansı itti. Özel Sağlık Hastanesi'ne götürülen Gökhan'ın sağ yanağına dışarıdan üç, içeriden iki dikiş atıldığı açıklanırken, beyin travması yaşamadığı için çok şanslı olduğu açıklandı.

Gökhan'ın takımı Altay mücadeleyi 3-2 kazanırken, siyah-beyazlı futbolcular, galibiyeti sakatlanan arkadaşları Gökhan'a armağan etti.

Hürriyet