Kaza, bugün saat 22.10 sıralarında, Karadeniz Sahil Yolu Bulancak Durağı kavşağında meydana geldi. Yusuf Çolak idaresindeki 52 FV 155 plakalı Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait ambulans ile 42 yaşındaki Turgay Kara yönetimindeki 28 DH 484 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, ambulans sürücüsü Çolak, ambulansta bulunan hemşire Esra Erdal ve 27 yaşındaki hasta Hüsnü Asma ile otomobil sürücüsü Turgay Kara ve eşi Emel Kara yaralandı.

Olay sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar, ambulansın geç gelmesine ve ağır yaralı Turgay Kara ve eşi yerde yatarken, kazada yaralanan ambulans görevlilerini alıp götürmesine tepki gösterdiler. Bunun üzerine devreye giren polis vatandaşları uzaklaştırdı. Turgay Kara ve eşi Emel Kara olay yerine gelen ikinci bir ambulans ile Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Turgay Kara kurtarılamadı. Yaralı Emel Kara ile kaza sırasında ambulansta bulunan hasta Hüsnü Asma'nın durumlarının iuse ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Ordu İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait olan ambulansın, Hüsnü Asma'yı zehirlenmesi nedeniyle Ordu'nun Korgan ilçesinden Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi'ne hasta götürdüğü kaydedildi.

Vatan