Son derece çekişmeli maçların oynandığı 11. haftada liderin en yakın takipçi durumundaki Kuşadası Davutlar Belediyespor, çıkışını bu hafta da sürdürdü. Sezona çok işi bir başlangıç yapan ve zirveden kopmayan Davutlar Belediyespor, haftanın maçında deplasmanda Sökespor"u 2-0 mağlup ederek, puanını 25"e çıkardı ve ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Ligde Didim Belediyespor 18 puanla 3., Sökespor 17 puanla 4. sırada yer alırken, 16"şar puanlı Köşk Belediyespor ve Çine Madranspor ise averajla 5 ve 6. bulunuyor ve zirve mücadelesi yapıyor.
Bu arada, ligdeki kötü gidişini bir türlü durduramayan Kuşadası Gençlikspor da bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Didim Belediyespor"a 1-0 mağlup olarak yine hayal kırıklığına neden oldu. Aydın Süper Amatör Futbol Ligi"nde 11. haftada alınan toplu sonuçlar şöyle:
“Sökespor-Davutlar Belediyespor: 0-2, Kuşadası Gençlikspor- Didim Belediyespor: 0-1, Kuşadası Yıldız Fenerspor- Bozdoğan Belediyespor: 0-0, Köşk Belediyespor-Aydın Belediyespor: 1-1, İsabeyli Şırlanspor-Sağlıkspor: 2-2 ve Nazilli Pamukspor- Çine Madranspor: 3-3 “