Çifti gören Türkler: Restoranda yemek yerken bile çok samimiydiler. Eğer hâlâ dost olduklarını söylüyorsa biz de körüz!
AKŞAM gazetesi magazin servisinin haberi:

Halit Ergenç-Bergüzar Korel ikilisi hakkındaki aşk iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Beyaz Show"da söylentileri yalanlayan ikili, program sırasında sergiledikleri beden dilleriyle yine kendilerinden söz ettirdi.

“Aşklarını ne zaman açıklayacaklar?” diye haklarında loto tahminleri yapılan iki oyuncu vakit kazanmaya çalışırken, planlarını Tan Sağtürk bozdu. Ünlü balet önceki gün “İnşallah yanlış yapmıyorlardır” diye bir çıkış yaparak hem bu birlikteliğin varolduğunu ima etti hem de bir daha Bergüzar"la bir araya gelmesinin imkânsız olduğuna vurgu yaptı. Sağtürk"ün bu açıklamalarının ardından da tüm gözler yeniden onlara çevrildi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken ikili hakkında ilginç bir iddia ulaştı. "Binbir Gece" dizisinin iki başrol oyuncusu bilindiği gibi bayram tatili için Paris"e gitmişti. Dönüşte haklarında çıkan iddialara cevap vermek için kendilerine eşlik eden menajer Ayşe Barım, Güven Kıraç"ın eşi Dürnev Kıraç, Ceyda Düvenci ve eşi Engin Akgün"la birlikte objektiflere poz vererek “Aşk yok, gördüğünüz gibi ekip olarak tatile gittik” demişlerdi. Ancak onlar gibi tatillerini Paris"te geçiren bazı Türkler, ikiliyi kaldıkları Hotel de Saint Germain"de aşırı romantik bir şekilde gördüklerini söylüyor. Hatta ikilinin ekiptekilerle çoğu zaman ayrı takıldıkları iddia ediliyor.

GÖZ GÖZE YEMEK YEDİLER

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ikilisini Paris tatilleri sırasında restoranda gören Türkler ise “İkisini yemek yerken gördük, gözlerini birbirlerinden alamıyordu. Üstelik o kadar yakın ve samimiydiler ki... Eğer ikisi hâlâ dost olduklarını söylüyorsa, o zaman biz körüz” diyerek, samimiyetin dozunu esprili bir dille tarif etti.

Zaman kazanmaya çalışıyorlar

BERGÜZAR Korel-Halit Ergenç ikilisinin çıkıp, açıkça “Evet birbirimizi seviyoruz” diye açıklama yapmama gerekçeleri de merak konusu oldu. Bunun için de iki neden gösteriliyor. Birincisi Halit Ergenç eşinden yeni ayrıldı. Şimdi birliktelikleri ortaya çıkarsa bu Bergüzar açısından olumsuz olur, "yuva yıkan kadın" imajından kurtulamaz. Halit de bir başka kadın için eşini terk eden adam olarak anılır ki, bu da kariyerini olumsuz etkiler. İkinci neden ise "Binbir Gece"nin geleceğiyle ilgili. İkinci bir Aliye sendromu yaşanmasından çekiniliyor. Bu arada dizinin finali için de geri sayım başladı. Belki de ikili, 5-6 bölüm sonra dizinin finalinin ardından açıklama yapacak.

Tan: Ahlaki değerlerle karşılarına çıkamayız

BERGÜZAR Korel"le yollarını ayıran Tan Sağtürk ise iki gün önce verdiği röportajda bu ilişkinin yaşandığını doğrulayan şu çarpıcı açıklamayı yaptı: Ayşe Arman geçenlerde yazdı, “İnsanlar ne istiyorlarsa yaşar. Ahlaki değerlerle karşılarına çıkmamız aslında bize düşmez” diye. Ben katılıyorum aslında bu görüşe. İnsanlar ne istiyorsa yaşar, yaşama özgürlüğüne sahiptir.