Aydın"daki amatör kulüpler 8 Eylülde yapılacak olan Aydın Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanlık seçimlerinde mevcut Başkan Baki Aslantaş ile yollarına devam etmek istediklerini belirttiler. Nazilli Hotel Metya"da bir kahvaltıda buluşan 28 Amatör Spor Kulübü Yöneticisi, Baki Aslantaş"a destek vereceklerini söylediler.
Nazilli Yıldızgücü Spor Kulübünün konuğu olarak Nazilli"ye gelen yöneticiler yaptıkları kahvaltılı toplantıda amatör kulüplerin sıkıntılarını tartışarak son üç yıl içerisinde Amatörlerin sıkıntılarını kendi sıkıntısı gibi görerek çalışan, herkese eşit davranan mevcut başkanları olan Baki Aslantaş"ın yeniden seçilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda başlayacak olan yeni futbol sezonunda en büyük sıkıntının maddi sıkıntı olduğunu ifade eden yöneticiler, bu sorunun mutlaka aşılması ve desteklenmesi gerektiğini de vurguladılar.
Baki Aslantaş"a destek veren kulüpler şunlar; Yıldızgücüspor, Bozyurtspor, Beşeylül Alamutspor Klübü, Atça Belediyespor, Yenicespor, Başaranspor, Bereketlispor, Sevindiklispor, Yeni Beğerlispor, Ataeymirspor, Atça Harlakspor, Hamzallıspor, Burhaniyespor, Nazilli sanayispor, Dallıcaspor, Sineklerspor, Karacasuspor, Gencellispor, Çobanisaspor, Yeşilmahallespor, İsabeyli Şırlanspor, Ortakçıspor, Durasallıspor, Kuyucakspor, Salavatlıspor, Yenipazar Gençlerbirliğispor, Donduran Kalespor ve Eskihisarspor.