Milli basketbolcu, Efespilsen"in başarılı ve sevilen oyuncusu Kerem Gönlüm, güzel eşi Elif ve şirin mi şirin bebekleri Keremcan ile mutlu bir aile tablosu çiziyorlar.

Sevgi, evin içinde elle tutulurcasına yoğun bir şekilde hissediliyor. Düzgün ve mütevazı bir hayat süren Gönlüm ailesiyle Hello Dergisi, röportaj gerçekleştirdi.


BEBEĞİNİZİN OLACAĞINI NASIL ÖĞRENDİNİZ?

K. Gönlüm:
10 Mart 2007 maç dönüşüydü, eve girdim ve karşımda renkli bir kartonda "Babacığım evine hoş geldin. Ailemize huzur ve şans getirmeye geliyorum" yazılı güvercin süsleriyle ve kalplerle döşenmiş bir notla karşılaştım. Baba olacağımı öğrendim. Müthiş bir sürpriz oldu benim için.

E. Gönlüm:
Annemin yerine geçtim sanki. Ben onun yavrusuyken, o an canımı kucaklıyordum. O ana kadar sevdiğimi ve sahip olduğumu düşündüğüm her şeyin kalbimde ne kadar az yerinin olduğunu anladım. "Canım" dediğim bebeğimdi ve zaman geçtikçe bunu yaşayarak onaylıyorsunuz içinizde. Sevdiğim adamı gördüm onda, çok duygulandım ve ağladım. Babasına çok benziyor bu arada.

K. Gönlüm:
Sevgimizin meyvesi Keremcan. Onu ilk kucakladığımda mutlu evliliğimizin onunla daha da artan bir mutluluğa şahit olacağını hissettim. Tam anlamıyla hayatta ayaklarımı yerden kesen tek olay.

K. Gönlüm:
Düşünüyoruz. Keremcan böylelikle paylaşmayı, desteği, kardeş sevgisini öğrenmeli ki, toplumda da daha uyumlu bir birey olabilsin.

E. Gönlüm:
Bizim de birer kardeşimiz var. Birbirlerine destek olurlar zor günlerinde. Yalnız bırakmayacağız Keremcan"ı ve elbette biz de büyük ve sevgili bir aile olmayı çok arzu ediyoruz.

BABA OLMAK BASKETBOL HAYATINIZA NASIL YANSIDI?

K.Gönlüm:
Oğlumun bana şans getirdiğine inanıyorum. Sağlıklı ve istikrarlı bir sezon geçirdim. Onun varlığından enerji alıyorum, bu da performansıma olumlu yansıyor.

ONA EN BAŞTA NEYİ ÖĞRETMEK İSTİYORSUNUZ?

K.Gönlüm:
İleride bir aile kuracağı için, mutlu aile formüllerimizi öğretmek, iş hayatındaki başarısı ve istikrarı için de disiplini öğretmek istiyorum. Sorumluluk sahibi olmasını istiyorum.
E. Gönlüm:
En başta sevgiyi öğretmeliyim. İleride iyi bir eş ve topluma hayırlı birey olması için insanları sevmeyi, saymayı, değer vermeyi bilmesini sağlamalıyım.

K.Gönlüm:
Benim hayatım ve yaptıklarım basketbol, Elif ve Keremcan"ın etrafında dönüyor. Maçlar, idmanlar, seyahatlerle yoğun bir tempom var. E.Gönlüm:
Vaktimin çoğu Keremcan ile geçiyor. Hafta sonu Kerem"in maçlarında muhakkak bulunuyorum. Beklemeye aldığım İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi"ndeki öğrenimime devam ediyorum. Hem anne, hem öğrencilik, hem de sporcu eşi olmak oldukça vaktimi alıyor.

NASIL BİR EŞSİNİZ?

E. Gönlüm:
Kerem benim için çok özel bir adam. İlk aşkım ve onunla evlendim. Tanıştığımızda çok gençtim ve ondan öğrendiğim çok şey oldu. Soğuk durmayı, içine kapanık bir ilişkiyi doğru bulmuyorum o benim hayat arkadaşım, heyecanımı, coşkumu, aşkımı her şeyimi belli edip onunla paylaşmayı seviyorum ve onu mutlu ettiğime inanıyorum.
K. Gönlüm:
Elif"e son derece bağlı, onun için her şeyi göze alabilen, saygılı bir eşim. Aşkımı sonsuz yaşıyorum ama dile getiremiyorum. Yeri geldiğinde ise öyle şeyler yapıyorum ki onu şaşırtıyor ve uçurabiliyorum.

AŞKIN GÜCÜNE, İNANIR MISINIZ?

K. Gönlüm:
Hayatta en yaşanılası duygu aşktır ve insana öyle bir güç verir ki aşamayacağınız bir engel olmaz.

E. Gönlüm:
Ben bir aşk kadınıyım ve aşkın gücünden, enerjisinden her durumda feyz alırım. Aşkım için her şeyi yapmaya hazırım ve bu duygu yoğunluğuyla Kerem"e özel şiirlerim bile var.

BİRBİRİNİZDE EN SEVDİĞİNİZ ÖZELLİKLER NELER?

E. Gönlüm:
Kerem"de beğendiğim özellikler, pozitif ve neşeli olması, sadık bir eş, bize son derece düşkün, saygılı, sevgili, iyi bir aile babasıdır. Fiziksel olarak sportif oluşunu çok beğeniyorum.

K. Gönlüm:
Çok iyi bir eş, çok ilgili bir anne, sıcak ve sevgi dolu, duygusal, yuvasına çok düşkün, fedakar, canlı, temiz ve bakımlı.

HAYATA KARŞI NASIL BİR DURUŞUNUZ VARDIR?

K. Gönlüm:
Hiçbir zaman sorumluluklarımdan kaçmam, sevdiğim şeyler için mücadeleciyim. Hayat doluyum, hayatı yaşamayı ve insanları seviyorum.
E. Gönlüm:
Hayatta bir çok konuda garanticiyimdir, yaptığım seçimler beni hiç üzmedi. Enerjimin yüksek olduğunu ve bununla beraber güzelliklerin doğru insanların beni bulduğuna inanıyorum.

HT