Yaşlı kadının yerini bilenlerin veya görenlerin ailesine veya Polis’e ihbarda bulunması istenildi.
Edinilen bilgiye göre, Eşi Mehmet Zengin ile birlikte Perşembe pazarında alışveriş yaptıktan sonra, saat 14:00 sıralarında eşinin katlı otoparktan aracı çıkardığı sırada kaybolan Alzheimer hastası Fatma Kadın Zengin'in (73) geri dönmemesi üzerine yakınları jandarma ve emniyet ekiplerine kayıp ihbarında bulundu.
Emniyet ekiplerinin yanı sıra akrabaları tarafından da kurulan ekiple arama çalışmaları yapılmasına rağmen Fatma Kadın Zengin, ilçe merkezinde bulunamadı. Fatma Kadın’ın eşi Mehmet Zengin, eşi Fatma Kadın Zengin’in Alzheimer hastası olduğunu, bu nedenle biran önce bulunmasını istediklerini söyledi.
Jandarma ve emniyetin yanı sıra kendilerinin de arama çalışmaları yaptıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını anlatan Zengin, “Dün akşam saatlerinde Cezaevi üstü Hasköy yolunda eşimin kıyafetlerine ve tarifine uyan bir bayan görüldüğü ihbarını aldık. Emniyet ve Akrabalarımızla alanda arama yaptık fakat bulamadık. Vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz. 1.55 boyunda olan eşimin üzerinde siyah ceket, başında yazması vardı. Görenlerin bize mutlaka 0 542 662 23 45 nolu telefona veya 155 Polise bilgi vermelerini istiyoruz” diye konuştu.