Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün ve eşi Sebahat Altungün, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ö.Faruk Türkkan ve çok sayıda veli katıldı. Törende kızının mezuniyetini de kutlayan Başkan Altungün ve eşi Sebahat Altungün duygu dolu anlar yaşadı
Kuşadası İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Sağlam yaptığı açılış konuşmasında heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşadığını ifade ederek “Emanet olarak aldığımız evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek, onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretli hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamayı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz. Ben tüm velilerimi, öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Okul müdürü Hüseyin Sağlam, Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün’ü sahneye çağırarak, kızı Kamelya Altungün’ün de mezun olacak öğrenciler arasında yer aldığını dile getirdi. Sağlam, bir siyasetçi olarak değil bir baba olarak duygu ve düşüncelerini başkan Altungün’den ifade etmesini istedi. Belediye Başkanı M.Esat Altungün “Ben ikinci kızımı yine buradan mezun ediyorum. Bundan bir süre önce Kardelen mezun olmuştu, bugün de küçük kızım Kamelya. Hepimiz için önemli bir duygu, başta öğretmenlerimi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Velilerimizin her birinin çok önemli katkıları var, bu konuda ben sevgili eşimi de kutlamak istiyorum. Benden daha fazla çocuklarımıza vakit ayırıyor. Özellikle annelerimiz bu anlamda alkışı gerçekten hak ediyor. Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sahneden ayrıldı.
Konuşmaların ardından öğrenciler söyledikleri şarkılar, hazırladıkları oyun ve dans şovları ile ayakta alkışlandı. Diploma töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, öğrenciler hep birlikte keplerini fırlattı ve bol, bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png