Piyasadaki albümlerden çok farklı ve derin anlamları olan bir albüm yaptığını söyleyen sanatçı, “Çağla Şıkel’le boşanıyorlar” iddialarına ise, “Birbirimizden ve oğlumuzdan başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Bu saatten sonra bize hiçbir şey olmaz” dedi.

Daha önceki sohbetlerinizde, Kuzey’in doğumundan sonra eskisi gibi şarkı sözü yazamadığınızı söylemiştiniz. Bu albümde iki şarkınız var. O dönemi atlattınız mı?

Tabii tabii. Hatta Kuzey için de yaptığım bir şarkı vardı. Ama Kuzey’i değil, benim duygularımı anlatan bir parçaydı. Albüme koymadım fakat ‘Bu Son Olsun’ şarkısını okurken Kuzey’e söyleniyormuş gibi hissettim ve ona ithaf ettim. “Doğarken ağladı insan, bu son olsun, bu son” diye muhteşem bir söz var içinde. Bir de ‘Tek Aşkım’ şarkısı var. O da Kuzey’in annesine galiba. (Gülüyor) Evet, Kuzey’in annesine. Özellikle nakaratı evlilik yemini gibi. ‘Tek aşkı kalbimin senmişsin sevgilim / Melekler şahidim / Sonuna kadar ömrümün / Sen benimsin, ben senin.’ İki sene önce yazmıştım. İçimden geçen duyguları bir gece şarkıya döktüm.

Çağla Şıkel ilk dinlediğinde ne yaptı? Ağladı mı?

Çok sevdi, heyecanlandı ve duygulandı. Ama ağlamadı. Zaten eğlenceli bir şarkı.

Boşanacağınıza dair haberler nereden çıkıyor?

Allah korusun!

Avukatlarınıza vekalet verdiğiniz bile iddia edildi.

Avukatımız aynı, verirsek aynı kişiye veririz (gülüyor) Yok öyle bir şey tabii ki.

Gülüp geçiyor musunuz bu haberlere?

Gülüp geçemiyoruz, “Birisi uğraşıyor, kim uğraşıyor bizimle?” diye paranoya oluyoruz. Baktığımız zaman da böyle bir şey olmadığını görüyoruz. Mesleğe yeni başlayan heyecanlı bir gazeteci kardeşimiz, duyduğu bir dedikoduyu yazıyor. Her şey bundan çıkıyor. Bize de yazık! Yeni gelen arkadaşlara söyleyin, reyting için bizi harcamasınlar. Yaz ayları konserler dolayısıyla benim işlerim yoğun olduğu için devamlı Bodrum’a gidemiyorum. Çağla’yı iki-üç defa yalnız görmek, olumsuz bir şey yaşadığımız anlamına gelmez ki! Ben şimdi Çağla’ya “Ben yokum orada, dışarıya çıkmayacaksın” mı diyeyim? Yanında çok sevdiğim kardeşlerim var. Biz ikimiz de birbirimize çok güveniyoruz. Bu saatten sonra bize hiçbir şey olmaz. Biliyorsun bizim yedi sene oldu. Etle tırnak gibiyiz, birbirimizden başka düşüneceğimiz bir şey yok, bir de oğlumuz.