AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, 20 Mart'ta yapılan temayül yoklama sonrasında teşekkür mesajı yayınladı.
Şahsına gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Partili Cengiz Altıntaş, "Bu başarı sadece benim değil, teşkilatlarımın başarısıdır. Bundan böyle ben kavramı yok, biz kavramı vardır. Bundan sonra da böyle olacaktır. Temayülde oy kullanan tüm teşkilatlara teşekkür ederim" diye konuştu.
AK Partili teşkilatlara teşekkür ziyaretlerine de başlayan Cengiz Altıntaş, "12 Haziran'da AK Parti'yi Aydın'da birinci parti yapmak önceliğimizdir. Partimizin menfaatleri her şeyden önce gelmektedir. Kentimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda gönlü bizlerle olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Altıntaş, "Sorumluluğumuz daha da artmıştır. Partililerimizin gösterdiği teveccüh bizlere daha ağır sorumlulukluk yüklediğini söylemezsek samimi davranmamış oluruz. Aydın'ın sıkıntılarını yakından bilenler olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Kamuoyunun takdirini kazanmak için mesailerimizi daha da artırarak devam edeceğiz. Her zaman teşkilat üyelerimizin yanında olduğumu tekrar etmek istiyorum. Onlar bu yolda bizlerin en büyük yardımcılarıdır. Bize olan sevgiye layık olup, gösterilen ilgiyi de karşılıksız bırakmayacağız" diye konuştu.