Altınkum Yalı Caddesi projesinin tamamlanmasının ardından Yalı Caddesi üzerinde yer alan Sevgi Sokağı esnafları açtıkları pankartla Belediye Başkanı Mümin Kamacı’yı teşekkür etti. Pankart Belediye İtfaiye ekipleri tarafından Yalı Caddesine asılırken, Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Fen İşleri Müdürü Aynur Gönül, Zabıta Müdürü Nevzat Oğuz esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Ziyarette bazı esnaflar yapılan proje kapsamında su giderleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken Kamacı sorunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Esnafın kendisine yönelik astığı teşekkür pankartıyla ilgili gazetecilere değerlendirme de bulunan Başkan Kamacı belediyenin proje çalışmaları içerisinde Altınkum’un sahil düzenlemesinin bu şekilde olmadığını fakat Altınkum’da bir çalışma yapılması gerektiğinin de altını çizdi.

“TURİZM KENTİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇALIŞMA YAPILDI”

Altınkum’un Didim’in bir markası olduğunu belirten Kamacı sözlerini şöyle sürdürdü; “Altınkumda bir çalışma gerekiyordu; bunu da Belediyemiz, Turizm Derneği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan proje kapsamında burada çalışma başlattık. Tabii hava koşulları nedeniyle istenilenler her zaman yapılamadı; malzeme sıkıntısı derken proje 10-15 gün bir gecikmeyle burası tamamlandı. Burada resmi kurumların çalışmaları da oldu; AYDEM, TELEKOM, MOBESE Sistemi ve Yağmur suyu çalışması gibi çalışmaların ardından çalışma tamamlandı. Turizm kentine yakışır şekilde çalışma yapıldı.”dedi ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

“ESNAFLAR PROJE SAHİP ÇIKACAK”

Sevgi Sokağı esnaflarından Selçuk Yıldırım Altınkum Didim’in turizme açılan bir kapısı olduğunu belirterek “Buradaki esnafların kendilerine ait sorunları olduğu kadar da ne kadar insan oldukları da yapılan güzelliklerin farkında olmalıdır. Burada hizmet yapıldı gecikme oldu ama bu hizmetin yapılması bizler için gurur verici; bu zamana kadar yapılmamıştı tüm esnafların buna sahip çıkacağına inanıyorum. Eleştiriler olduğu kadar güzellikler yapıldığı zaman da onun yanında olacağız. Biz ilçemize kısaca sahip çıkıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kamacı beraberindekiler daha sonra Altınkum Sahilinde gezere proje kapsamında yapılan son çalışmaları da yerinde inceledi.
aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png