Kuşadası Ticaret Odası internet sitesi Altın Örümcek ödülüne layık görüldü. Kuşadası Ticaret Odası"nın resmi internet sitesi www.kuto.org.tr, sanayi ve ticaret birlikleri kategorisinde 2007 Altın Örümcek Web Ödülü yarışmasında birinci oldu.
Doruk.net tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye'nin en prestijli ve en iyi web sitelerinin belirlendiği Altın Örümcek yarışmasında bilişim sektörünün önemli isimlerinden oluşan juri tarafından değerlendirme yapılıyor. Geçen yıl aynı kategoride ikinci olan Kuşadası Ticaret Odası resmi internet sitesi, bu yıl ise birinciliği elde etti.
İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılan ödül törenine Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Nejad Özalp ve Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreter Ekrem Çankırlı ile Kuşadası Ticaret Odası"nın sitesini hazırlayan Pixel Studio Genel Müdürü Kenan Demiroğlu katıldı. Sanayi ve ticaret birlikleri kategorisinde 2007 yılının en iyi web sitesi ödülünü alan Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, aldıkları ödülden büyük gurur duyduklarını belirterek, “Üyelerimizle iletişim açısında büyük önem taşıyan web sitemizin birçok ünlü kuruluş arasından Türkiye birincisi olması bizleri gururlandırdı. Bu ödüle bizi layık görenlere teşekkür ediyorum. Böyle ödüller yaptığımız başarılı çalışmaları daha da üst noktalara taşımamızda bizlere ayrı bir moral veriyor“ dedi.