Hürriyet Kelebek okuyucularının yılın en iyi TV yıldızlarını seçtiği 36. Altın Kelebek ödülleri Cuma akşamı Star TV'den canlı yayınla sahiplerini bulmuştu.

Disco Kralı ve Sade Vatandaş programlarını yapan Okan Bayülgen, 'Yılın En İyi Talk Show' ödülünün sahibi oldu.

Bayülgen, bu ödülü gerçek kişiliği ile değil ekrandaki şovmen kişiliği ile aldığını ve ödül almanın da şova dahil bir şey olduğunu belirtti.

Kanal D'de yayınlanan Disco Kralı programında gecede yaşanan aksaklıklardan şikayetçi olan Bayülgen, "Bu ödül töreninde biz de tabii ki ödül almaya çıkıyorsun, şey diyorsun; 'Ya bunu bana yaa çok teşekkürler ederim' falan diye şımarıyorsun... Tamamiyle salaklık. Hiçbir zaman böyle ödül almak istemedim" dedi.

Şov programı ile ödül aldığını hatırlatan Bayülgen, çıkıp orada kendi şovunu yapmak istediğini belirtti ve "Yapamadık. Yapamamamızın nedeni sahne arkasındaki bir iki gerizekalıydı. Hakikaten niye yapamadık? O kadar sinirlendim ki, bütün gece uyuyamadım" ifadelerini kullandı.

Hayatta başka ödüller peşinde olduğuna değinen Okan Bayülgen, "Ama bu profesyonel bir ödül. Yani bana ve ekibime verilen, profesyonel ve çok önemli bir ödül. Şu demek, 'Geçen sene iyiydin, bu sene daha iyi ol arkadaş. İnsanlar senden kalite bekliyor' demek" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi