Kupada yaşanan büyük şokun ardından Sezgin"in istifasını kabul eden Başkan Polat, “Ayhan, Hakan Balta, Barış, Aydın, Ufuk ve Mustafa Sarp"ın biletini kesme kararı aldı

Avrupa kupaları ve ligin ardından son kalesi Türkiye Kupası"ndan da elenen Galatasaray"da başlayan büyük operasyon devam ediyor. Gaziantepspor maçının ardından önceki gün Florya"da yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Sportif Direktör Adnan Sezgin"in kellesini alan Başkan Adnan Polat, takımda da büyük revizyona gidiyor. Aslan"ın Başkanı, 2"si yabancı 8 futbolcuyla iplerin koparılmasına karar verdi.

KESİNLİKLE BİZİMLE OLMAYACAKLAR

Yabancı oyunculardan gönderileceklere tebliğ işini Teknik Direktör Hagi"ye bırakan Başkan Polat, yerliler için ikinci kaptan Sabri Sarioğlu"na talimat verdi. Kızgın olduğu Arda"yı safdışı bırakan Polat, Sabri"yi çağırıp, “Barış Özbek ve kaleci Ufuk Ceylan, özel hayatlarına dikkat etmiyor. Onlara söyle yeni sezonda kesinlikle takımda olmayacaklar. Kendilerine kulüp bulsunlar” dedi.

BAŞLARININ ÇARESİNE BAKSINLAR

Polat, son Gaziantepspor maçında taraftarların yuhaladığı Ayhan Akman"ın yanı sıra Hakan Balta, ve Mustafa Sarp için de, “Performansları beni hayal kırıklığına uğrattı. Aydın Yılmaz da verilen şansları kullanamadı. Bu şartlarda bizimle devam etmeyecekler. Onlar da başlarının çaresine baksınlar” ifadelerini kullandı.

Misi"den Hagi"ye ağır suçlamalar

Galatasaray"da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından idmanlardaki disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimoviç, Rumen hocayı topa tutmayı sürdürdü. Ülkesinin Dnevni Avaz Gazetesi"ne konuşan Boşnak yıldız, Dinamo Moskova"ya gitmesine sevindiğini belirterek, “Galatasaray"da Hagi"nin buna karşı bu kadar haksız davranmasını anlamış değilim. Başıma çok kötü şeyler geldi ama taraftarların bana karşı tutumu iyiydi. Kâbus sonunda bitti” ifadelerini kullandı.

Neill, Aslan"da kalmak istiyor

Galatasaray"ın Avustralyalı oyuncusu Lucas Neill"in menajeri Darren Jackson, yönetimin kendisini görüşmek için İstanbul"a çağırdığını belirterek, “Geçen perşembe bir görüşme oldu. Ancak bize net bir şey teklif edilmedi. Neill, İstanbul"u seviyor ve Galatasaray"da kalmak istiyor. İngiltere"ye ailesini görmek için gitti. Kimseyle görüşmedi” şeklinde konuştu.

Menajerliğe Can Çobanoğlu getiriliyor

Galatasaray"da Adnan Sezgin"in istifası sonrası boşalan sportif direktörlük koltuğu için Can Çobanoğlu, Erhan Önal ve Cüneyt Tanman"ın isimleri geçiyor. Teklif yapılan Çobanoğlu, “Hiçbir şey net değil. Oturup konuşmamız gerekiyor. Sanırım pazartesi günü her şey netleşir” dedi. Yönetimin tercihini Can Çobanoğlu"ndan yana kullanacağı öğrenildi.