Aydın Belediyespor kulüp olarak alt yapısından yetiştirdiği genç futbolcuları ile başta İzmir takımları olmak üzere bölgedeki bir çok takıma futbolcu ihraç ediyor.
Aydın Belediyespor kendi bünyesinden yetişen Erhan Öztürk, Yasin Hançer, Murat Güzey, Murat Tayyar , Turgut Doğan, Nihat Tığlı, Abdülkadir Aydoğan, Mustafa Yıldız, Öker Kaya, Muzaffer Ünal, Tolga Çalık, Savaş Metin ve İhsan Güzel"i A takıma kazandırarak yeni sezonda 13 alt yapı futbolcusu ile Aydın Amatör Süper Ligde mücadele verecek.
Aydın Belediyespor Kulübü Başkanı Artun Sucuoğlu özellikle Ege Bölgesinde alt yapıya verdikleri önemli isimlerini duyurmaya başladıklarını belirterek “Alt yapının semerelerini özellikle bu yıl almaya başladık. Süper Lig takımlarına da dahil olmak üzere bünyemizden yetişerek önemli takımlara giderek profesyonel olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Hedefimiz bu sene alt yapıdaki başarımızı takım içerisinde itici güç haline dönüştürerek A gençlerde ve 18 yaş altı takımımızda şampiyon olmak” diye konuştu.