Şu günlerde Show TV'de sunduğu Wipeout yarışmasıyla gündemde olan Asuman Krause, taklit yeteneğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Saba Tümer'in Bu Gece" programına konuk olan Krause, bir keresinde Nihat Doğan'ın taklidini yaparak bir bankayı aradığını söyledi. Krause, "Ben kendi bankamdaydım o sırada ve başka bir şubesini aradım. 'Merhaba, ben Nihat Doğan' dedim. Meğerse Nihat gerçekten oranın müşterisiymiş.'Buyrun Nihat Bey, ne zamandır gelmiyorsunuz. Merhaba nasılsınız' falan filan. Ben devam ettim ve karşıdaki de ısrarla konuştu Nihat Doğan diye. Sonra dayanamayıp söyledim. Gülme krizi ile kapattım telefonu. Genelde söylüyorum ama söylemeden kapattım. Buradan da özür diliyorum. "Bu arada arayan herkese de inanmıyorlar tabi. Bir sürü güvenlik soruları falan var" diye konuştu.

Kırmızıgül'e de işletmiş

Krause, ünlü isimleri de işlettiğini belirtti ve "Mahsun Kırmızıgül'ü aradım ve 'Ben Sezen Aksu' diye bayağı bir işlettim. Mahsun bayağı inandı, 'Ablam' falan diye, Sezen diye konuştu. 'Düet yapmak istiyorum ben, Hepimiz Kardeşiz'i beraber söylesek mi ne dersin' falan diyorum. 'Ablam sen emret' falan diyor, ısrarla ama sonra dayanamadım söyledim. 'Allah seni napsın. Ben yediysem bütün Türkiye yer' dedi" diye konuştu.

Bülent Ersoy'a inanmadım

Bir keresinde de kendisini Bülent Ersoy'un aradığını anlatan Krause, "Bu kez ben herkesi işletiyorum ya, beni de Yavuz Seçkin işletiyor sandım. İnanmadım. Hiç kaale almıyorum tabi. 'Hadi Yavuz söyle ne söyleyeceksen' diyorum. Ay bi baktım Bülent Ersoy çıktı. Hazır ola geçtim arabanın içinde" şeklinde konuştu.

MİLLİYET