Hamburg'da kendisini terk etmek isteyen sevgilisine kurşun yağdıran Alman Rene von S.'yi durdurmak isteyen Yaser Çetin adındaki Türk genci çılgın Alman'ın kurşunlarına hedef oldu. Çılgın Alman bir kişiyi öldürüp, iki kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti. 
 
Olay saat 16.20 sıralarında meydana geldi. Polis basın merkezinden verilen bilgiye göre atıcılık kulübü üyesi 36 yaşındaki Alman Rene von S. kendisini terk etmek isteyen sevgilisi 34 yaşındaki Christiane T.'yi evin önünde silahla tehdit etti. İki sevgili arasındaki bağrışmaları duyan 28 yaşındaki Yaser Çetin, kadın çığlıklarının geldiği yöne gitti. 
 
DURDURMAYA ÇALIŞTI
Çetin, Rene von S.'nin elinde bir silahla Christiane T. ve yanında bulunan bir kişiyi tehdit ettiği gördü. Tartışanların yanına giden Çetin Rene von S.'yi silahını bırakması konusunda ikna etmek isterken Rene von S.'nin silahı ateşlemesi sonucunda bacağından yaralandı. Rene von S silahı ile ateş etmeye devam ederken Çetin kendini yere atarak kurtuldu.
 
Christiane T. kendisine isabat eden kurşunla ağır bir şekilde yaralanırken yanında bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi Rene von S'nin açtığı ateş sonucunda kafasından vurularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından teslim olması için ikna edilmeye çalışılan Rene von S. elindeki silahı başına dayayıp intihar etti. Yaser Çetin, Olay yerine çağırılan ambulans ile St.Georg Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.