Değerli okuyucularım Aydın ilinde gerçekten inanılmaz şeyler duyuyorum ve yaşıyorum.

Kuşadası Belediyesi’nde olan bitenler yenilecek yutulacak gibi değil. Bir belediye başkanının hele umut vaat eden, Sn. Ömer Günel’in ismini bu kadar yıpratması anlaşılır gibi değil. Ömer Bey, zannedersiniz ki Kuşadası’nda KRAL.

Bunlar sakın Tayyip Beyi eleştirmesinler. Tayyip Beyden daha beterini yapıyorlar, iktidara gelsinler neler olacak göreceğiz.

Kendisi hakkında eleştiride bulunan eski ortağı Deva Partisi İlçe Başkanı Av. Behçet Alp’in evini mühürlemek hangi vicdana sığar?

İleride büyükşehir belediye başkanı olma veya milletvekili olma hayali kuran bu başkan maazallah büyükşehir belediye başkanı olursa milletvekili olup adalet bakanı olursa neler yapacağının ipuçlarını gördük.

Trolleri ile muhaliflerine gazetecilere saldırmasını gördük.

Eski ortağı Behçet Alp’e yaptıklarının mislini maazallah türk halkına ve aydın halkına yapacağından zerre şüphem yok.

Peki, bu hazımsızlık niye?

 

Şurası bir gerçek ki,

www.aydinpost.com Aydın ilinin vicdanıdır, Aydınlıların sesidir.

Trollerle saldırıyorlar.

Biz habercilik görevimizi yapacağız.

Bizi yıldıramayacaksınız çünkü kalem parayı yenecektir.

Kendileri hakkında söylenenleri gelsinler açıklasınlar köşemizde yayınlayalım. Ama yürekleri yetmez işleri düştüğünde ağabey diye çok peşimizde koştururlar.

***

KUŞADASI ARYA MÜDÜRÜ SN. FUAT ÖZEN’İN  ÖMER GÜNEL HAKKINDA BELGELİ ANLATTIKLARI

Değerli okuyucularım, röportaj yaptığım Sn. Fuat Özen, Kuşadası Belediyesi İktisadi işletmelerinde görev yapmış bir isim.

Sayın Fuat Özen işten çıkarılıyor ve olaylar başlıyor.

Kuşadası’nda Ömer Günel’in YANDAŞ medyasında Fuat Özen’e benzeyen biri Kuşadası’nda bir kıza taciz yaptı diyerek haber yapılıp Sn. Fuat Özen itibarsız hale getirilmek isteniyor. Hatta o hale geliyor ki bu yandaş medya Fuat Özen ile taciz edilen kızın resimlerini ahlaksızca Kuşadası halkına ve ulusal basına servis ediyor.

Aşağıdaki resimle,

Esasında tacizci Fuat Özen değil, Kadir Ö. Fuat Özen Taciz edilen kadın ile resmi ahlaksızca servis ediliyor.

Sözü edilen haber 31 Temmuz 2021 günü yayınlanıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında kendisine hakaret ettiği iddiası ile 10 kuruşluk tazminat davası açan Kuşadası Belediyesi Eski Müdürü AHMET FUAT ÖZEN (55) genç bir kadına sokak ortasında cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı” şeklinde haber servis ediliyor.

O günlerde Ahmet Fuat Özen, Bodrum’da olduğunu ispat edince, bu sefer rezaletin son perdesi ortaya konuyor.

Masaj salonu işleten kadınlar trol olarak kullanılıyor. Benim elimde belgeleri var hatta Ömer Günel’e rey veren kişiler mükâfatlandırılacak diye lotarya düzenleyen masaj salonu işleten kadın bana hakaretler savurmuştu. Bu troller ile tabii bağımsız mahkemelerde görüşeceğiz.

Kuşadası’nda yandaş haber sitesi Ömer Günel’in adamları tarafından yanlış haber yaptırıldığı ortaya çıkınca haberin düzeltilmesini istemişler.

1 Ağustos 2021 günü aşağıda yazının fotoğrafı olan belge ile Eşber Okayer DHA vasıtasıyla Habertürk ve yerel basına bu taciz olayını Kadir Ö. yapmıştır diye haber yapıp dağıtıyor.

Buyurun, Eşber Okayer imzasını taşıyan o haberler. DHA mensubu olarak.

Şimdi Buradan Soruyorum,

Birincisi,

Eşber Okayer Demirören Haber Ajansının Muhabiri midir yoksa Kuşadası Belediyesi Ömer Günel’in Basın işlerinden sorumlu danışmanı mıdır?

İkincisi,

Eşber Okayer yandaş medyada ilk yayınlanan haberde iki haber sitesinde Sayın Fuat Özen itibarlaştırmak için bu haberleri neden yaptırmıştır?

Ayrıca neden DHA Muhabiri olarak haberin düzeltilmesi için Habertürk ve ulusal basına DHA vasıtasıyla yukarıdaki haberi niye geçmiştir?

 

Sayın Ömer Günel, buyrun söz sizin www.aydinpost.com halkın vicdanı ve halkın sesidir. Köşem zatıâlinize açık.

Öyle yandaşlarınla toplanıp basın toplantısı yapmak marifet değil Kuşadası’ndaki bazı otellere çökmeye kalkışmak marifet değil.

  

Şu yukarıdaki olaylara baktığınızda Kuşadası’nın B*K koktuğunu ve hakkınızda iddia edilenleri neden açıklamıyorsunuz.

750 bin ton mıcırı nerden aldığınızı, nereye dökeceğiniz yüreğiniz varsa bizim katılacağımız toplantıda konuşun ve cevap verin Sn. Ömer Günel.

Siz mafya mısınız yoksa Kuşadası Belediye Başkanı mısınız lütfen cevap verin!

Mafya iseniz o zaman Kuşadası halkına yazık olmuş.

Benim anlamadığım Sayın Evrim Karaköz, Kuşadası Meclis üyesi değil mi? Bu olayları görmüyor mu? Niye Ömer Günel’e fren olmuyor? Olayları Sn. Özlem Çerçioğlu’na inşallah aktarıyordur.

Hayalin olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını almak için İnönü’yü deviren Ecevit’in taktiği ile Sayın Özlem Çerçioğlu’na oynadığın oyunu, Sayın Özlem Çerçioğlu’nun fark etmediğini mi sanmam

***

ARYA MÜDÜRÜ FUAT ÖZEN NELER ANLATTI NELER?

Kuşadası Belediye Başkanlığına Ömer Günel seçilince bazı değerler alaşağı edildi.

Ben Sn. Özer Kayalı döneminde işe başladım Kuşadası Belediyesi Arya Turistik Tesisler Gazi Beğendi’nin Şube Müdürü idim. Ben Adıyamanlıyım 34 yıldır Kuşadası’nda ikamet ediyorum.

Taciz olayında benim hiçbir haberim yoktu. Bodrum’daydım, 31 Temmuz günü Ömer Günel için 10 kuruşluk tazminat davam vardı.

Arya yönetiminin seçildikten sonra personele uyguladığı mobinng ve malzeme alımı hususunda şaibeli çalışmalarını anlatan mesajı Ömer Günel ve yönetim kuruluna yazdım. Hakarete uğrayınca dava açtım.

Bu haber 16 Temmuzda Sabah gazetesinde yayınlandı. Alpaslan K., Kuşadası Belediyesi ARYA’da başkan yardımcılığı yapıyor. Tüm firmalardan geçmiş dönemde firmalardan usulsüz yapılan alımları değiştirdi.

Buradaki şikâyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Ak’a tutanakla bildirdim.

Bunun üzerine Alpaslan K. beni adeta tehdit etti. Konu Ömer Günel’e whatsaap üzerinden uzun bir mesaj yazdım.

Ömer Günel senin ses kayıtların bende diyerek benim özel hayatıma müdahale etmiştir.

Benim sesimi siz mi kayıt ediyorsunuz başkası mı kaydedip size verdi dedim.

Ben Gazi Beğendi dâhil ARYA işletmelerin başarısız olduğunu ve buradaki menfaat çarkını konuşmuştum.

Bunun üzerine Ömer Günel, ben hainliği af etmem diye mesaj gönderdi. Belgesini de size veriyorum.

Bunun üzerine beni Oğuzhan Turan’a havale etti. Belediye Başkan Yardımcısı şimdi hiçte düzgün anılmayan bu kişi kişi.

 

Gazeteci Arif Ç. ile Başkan hakkında neden konuştun dedi.

Bu olaylardan sonra uğradığım hakaretlere hazmedemedim 10 Kuruşluk manevi tazminat açtım. Bunun üzerine beni 29 kodu ile izne çıkarıp işten attılar. 4 Ekim 2019’da. İki yıldır işsizim İŞKUR 29 KOD İLE ATILDIĞIM İÇİN İŞ VERMİYOR. Mahkemeye verdim şimdi bekliyorum.

Kuşadası’nda gazeteciler Ömer Günel ile ilgili haber yapmıyorlar. Konu ulusal basına çıktı.

ATV’de hakkımda haber yayınlanınca beni yukarıda anlattığım taciz olayı ile ahlaksızca ilişkilendirdiler.

Bunlarla ilgi 150 bin TL’lik haber sitelerine dava açtım bu haberleri Ömer Günel’in yaptırdığına dair şahidim var. Bu şahit arkadaşıma Ömer Günel giderek elimdeki medya ile haberler yaptıracağım deyince bu şahit olacak arkadaşım Ömer Günel’i terslemiş ben yazarım kalk geldiğin gibi git demiş.

Bu arkadaş Kuşadası’nda bir kitap yazarı. Bu yazar arkadaş sen bana böyle ahlaksız teklif yapamazsın demiş Ömer Günel de benimle böyle konuşamazsın ben belediye başkanıyım demiş. Ve bu yazar arkadaş kendini azarlayıp göndermiş.

İşte ondan sonra kıyamet kopmuş.

Ömer Günel’i kovan yazar arkadaş ile daha önce Ömer Bey seninle güzel işler yapacağız diye Davutlar’daki eski belediye binasında bu yazar arkadaşa çalışma ofisi vermiş.

Ancak bu olaydan sonra Ömer Günel kendini bu ofisten zorla tahliye etmiştir.

Bu isimde ERGÜN POYRAZ hayatında bedel ödemiş kişidir. Ergün Bey bana şahitlik yapacak.

Sayın Ergun Poyraz’a istediklerini yaptıramayan Ömer Günel, bana sahte ahlaksız haberleri Kuşadası Belediyesi basın danışmanı Eşber Okayer ve altındaki personel ile yukarıda anlattığım haberleri yaptırıyor.

Bu haber sitelerin hepsini Kuşadası Belediyesi yönetiyor. Sitenin eski sahibi bunu bana bizzat kendi söyledi.

Ömer Günel, Kuşadası’ndaki bu haberi sitesini kendi yakınına aldırdı. Haber siteleri Ömer Günel’in emrinde.

Değerli okuyucularım Kuşadası belediyesinin araç filosu alımı…

33.178.800 TL’ye adil katı atık alıyor. Bu alımla ilgili Av. Behçet Alp’in ve Sn Fuat Özen’in iddiaları var. Bunları Ömer Günel açıklamıyor. Hangi firmalar ihaleye girmiş hangi firmalar çekilmiş araç ihalesi en düşük teklif veren firmaya niye verilmemiş neler neler… Bunları önümüzdeki günlerde yazacağım.

İÇİŞLERİ BAKANI MÜŞAVİRİ SN. FEVZİ SEVGİLİ İLE ÖMER GÜNEL’İN YAKINLIĞI

Fuat Özen, Ömer Günel’in İçişleri Bakanı Müşaviri Fevzi Sevgili ile ilişkileri olduğunu iddia ediyorsunuz nedir bu konu?

Ahmet Ağabey, Ak Partili Fevzi Sevgiliyi size anlatayım.

Bu şahıs Ak Parti Etik Kurulu Üyesi 2014 yılında Siirt İl Başkanı 1 Kasım 2015’de Siirt’ten Ak Parti milletvekili adayı şu anda da İÇİŞLERİ BAKANININ MÜŞAVİRLİĞİNİ YAPMAKTA.

Bu şahıs Ak Partili olarak Ömer Günel’i niye ziyaret ediyor? Ediyorsa övgüler ile bu ziyareti sayfasında Fevzi Sevgili niye yayınlıyor?

AK Parti Etik Kurulu üyesi olan bu şahıs AK Parti için etik olmayan yayını niye yapıyor? Oraya gelen bakanlık yetkililerini ve müfettişlerini etki altına almak için mi yapıyor?

Ömer Günel hakkında İçişlerine müracaat ettiğinde bu müfettişleri kim etkileyecek?

Fevzi Sevgili bakanlığın il ve ilçelere gönderilecek kişileri etkileyecek kişidir. Çünkü bakanın en makbul Ak Partili üyesidir.

Ben müfettiş olarak Kuşadası’na geldiğimde Fevzi Sevgili’nin Ömer Günel ile resmini paylaşımını görünce namusumla Kuşadası Belediye Başkanını denetleyebilir miyim?

KOCA AK PARTİ ETİK KURULU ÜYESİ VE BAKAN MÜŞAVİRİNİN İSTEĞİNİ MÜFETTİŞ KARŞI ÇIKABİLİR Mİ?

Ömer Günel, Fevzi Sevgili ile makamında çektirdiği resmi paylaştı hemen kaldırdı aşağıda bu resmi görüyorsunuz.

Aşağıdaki resimde CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, AK Parti Etik Kurulu üyesi ve İç işleri Bakanı AK Partili Fevzi Sevgili paylaşımında SAYIN ÖMER GÜNEL BEYEFENDİYİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK (Hem de yalnız değil heyet halinde ziyaret etmişler paylaşımında ettik diyor).

EY CHP’LİLER KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANIN, AK Parti etik kurulu üyesi ve İç İşleri Bakanı Müşaviri samimiyetini görün, ibret alın.

Ne demiştik?

www.aydinpost.com Aydın ilinin vicdanıdır.

Bu resimler 11 ağustos 2021’de Fevzi Sevgili’nin sayfasından kendisi paylaşmıştır.

Ve buraya gelen müfettişler objektif inceleme yapabilirler mi hiç kimse Hacivat Karagöz oyunu oynamasın!

Kuşadası’na ne zaman bir müfettiş gelse adı NURİ ERDEM olan Adalet ve Kalkınma Partisi siyaset iletişimcisi yasal reklamcı 2013 ile 2014 yıllarında yerel seçimler kampanyası yöneticisi de geliyorç. Ne zaman Kuşadası’na bir müfettiş gelse NURİ ERDEM de arzı endam ettiği ifade edilir, ben bir kere gördüm.

Ama bu beyefendi Kuşadası Belediye Başkanı ile balıkçılar meydanında resimler çektiriyor Ömer Günel’in AK Parti siyaset iletişimcisi ile ne işi olabilir? CHP’li Ömer Günel’in bu adamlarla ne gibi ilişkisi vardı?

Kuşadası halkı konser etkinlikleri için ne düşünüyor?

Ahmet Ağabey, bu etkinliklerden Kuşadası halkı şikâyetçi.

Ömer Günel ve parti yandaşları balıkçılar meydanı ve kokteyllerinde balolarında sabahlara kadar içiyor, eğleniyor.

Kuşadası Kurtuluş gününe gelmiyor, peki bu değirmenin suyu nerden geliyor?

Ayrıca İŞÇİLERİN PARASINI ÖDEMEYEN ÖMER GÜNEL Kuşadası’nın fakir fukara garip guraba insanı için hiçbir hizmet yapmıyor.

Altın Güvercine sponsor olan inşaat ve diğer firmalar ne karşılığında bunu yapıyorlar? Açıklasınlar.

Ayrıca Altın Güvercinde harcanan bu kadar para karşılığında kazanan şarkı, ulusalda ve diğer müzik kanallarında hatırlanıyor mu?

Ben bu olayları ULUSAL KANALA, HALK TV ve CHP’ye yakın kanallara gittim anlatmak için hiçbiri beni dinlemedi.

CHP’li olarak biz derdimizi bu kanallarda anlatamayacaksak kime anlatacağız?

Bu konuda size ve www.aydinpost.com teşekkür ederim. Benim yandaşım iyidir mantığı ile beni CHP’nin yandaş TV’leri yöneticileri kabul etmediler.

Kuşadası’nda billboardlarda Özlem Çerçioğlu ile resim paylaşması Özlem Çerçioğlu’nun desteğini alıp tekrar aday olamama korkusu yaşadığı içindir.

Mansur Yavaş gibi şeffaf belediye başkanı istiyoruz, Tariş meydanında yapılan inşaatlarla Kuşadası halkı kandırılmıştır.

Bende kandırıldım, Özer Kayalı burasına yeşil alan yapmayacaklar diyen Özer Kayalı haklı çıktı bana da söylenen hep burası yeşil alan olacak denmişti. Ben de pek çok defa köşe yazısı yazdım.

Kuşadası halkı gibi bende kandırıldım. Bu projede çevresindeki bürokratlar Özlem Hanımı kandırdılar.