GİZEM ÖZDİLLİ, 22 Temmuz'daki tam Güneş tutulması sırasında büyük felaketler olacağı söylentilerinden etkilenip, aynı tarihe denk gelen doğum gününde pasta yerine DEVE kesti.

Yüzyılın Güneş tutulması, yüzyılın doğum günü 'pastası'na denk geldi. 22 Temmuz'da gerçekleşen ve 6 dakika 39 saniye süren tam Güneş tutulması sırasında büyük felâketler yaşanacağı haberleri, manken Gizem
Özdilli'yi çok etkiledi. Aynı tarihe denk gelen 36'ncı doğum günü için farklı bir kutlama yapmak isteyen Özdilli, deve kesmeye karar verdi. İstanbul'da çeşitli yerlere soran güzel manken aradığı deveyi bir arkadaşının yardımıyla Diyarbakır'dan 4 bin liraya aldı.

ALLAH RIZASI İÇİN YAPTIM

DİYARBAKIR'DAN İstanbul'a kamyonla getirilen Gizem Özdilli'nin devesi, 22 Temmuz günü öğle üzeri Kartal'da bir kesimhanede kesildi. Devenin eti fakirlere dağıtıldı. Bunu Allah rızası için yaptığını söyleyen Özdilli şöyle konuştu: "22 Temmuz'da depremler, seller olacak diye çıkan söylentiler yüzünden aklıma böyle bir fikir geldi. Bir yıl önce babamı kaybettim. Allah annem, kardeşim ve bana sağlık versin diyerek dua ettim. Pasta yerine deve kesip hayır işledim."
Vatan