Bisküviye "püskevit" dediği görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" dedi.
 
Seçim çalışmalarını Tekirdağ'da sürdüren Devlet Bahçeli'nin Çekmeköy'deki mitinginde partililer tarafından açılan, "Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" pankart dikkat çekti. Mitingin ardından Veliköy Belediyesi'ni ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "püskevit" açıklamasına değindi.
 
Bahçeli, görüntülerin internette büyük ilgi gördüğünün hatırlatılması üzerine, "Onu yakinen takip ediyorum ve çok da memnun oluyorum. Yoksul olan insanlarımızın çocukları bu kadar köşe yazarlığı yapacak kadar kavramları diksiyona uygun bir şekilde söyleyemiyor. Ben yoksul çocuklarımızın anlayacağı dilden konuşuyorum. Biz püskevit demesini de biliriz, bisküvi demesini de biliriz. Ama Allah bize şehide 'kelle' dedirttirmesin" şeklinde konuştu.