Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Hürriyet, Ova ve Şakirpaşa Mahalleleri'nde bölücü terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın doğumu günü ve Hatay'da 7 teröristen öldürülmesini bahande ederek izinsiz gösteri yaptı. Göstericiler özellikle Dağlıoğlu Mahallesi'nde Saydam Caddesi'nde ateş yakıp yolu trafiğe kapatarak polise molotofkokteyli, taş ve havaifişeklerle saldırdı. Gruplar, yolda ateş yakıp, polis merkezinde bekleyen Çevik Kuvvet ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplere taş, molotofkokteyli ve havaifişek atarak saldırdı. 

Bu arada izinsiz gösteri yapan kişilerin yolda belediye bankları ve okulda kullanılan öğretmen masasını yaktığı gözlendi. Uzun süre polise taş ve molotof kokteyli atan şahıslar polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmayınca polis önce panzer ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile müdahele itti. Buna rağmen gurup yolu trafiğe kapatıp dağılmayınca polis "Allah Allah" diyerek gösericilerini üzerine koşup, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. 

Şahıslar polisin gelmesiyle ara sokaklara kaçarken bu kezde Karasoku Kavşağı'nda toplanarak polise taş atmaya başladı. Bunun üzerine polis orayada müdahale ederek göstericileri dağıttı. Gösteri sırasında ara sokakta 3 yaşlarında bir çocuğun yerden aldığı küçük bir taşı polise atmasa dikkat çekti. Çocuk taşı attıktan sonra hemen kaçtığı gözlendi. 
Terörle Mücadele Ekipleri, müdahaleler sırasında gösterilere katıldığı belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayların yeryer devam ettiği öğrenildi.