Nazilli'de aniden yola çıkan alkollü şahıs, bir aracın çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 20.30 sıralarında Karaçay Mahallesi Albay İbrahim Karaoğlu Caddesi'nde seyreden Mustafa Ç. (18) idaresindeki 09 PY 649 plakalı özel otomobil, aniden önüne çıkan alkollü Mehmet Dikmen'e (41) çarptı. Başından hafif yaralanan Dikmen yol ortasında oturarak yardım beklerken, aracın far, tampon ve ön camı parçalandı. Vatandaşların polis ve 112 Acil Servis'e haber vermesinin ardından polis kısa sürede olay yerine gelirken, ambulans bir türlü gelmedi. Kaza yeri güvenliğini
sağlayan polis ekipleri, defalarca ambulans istemelerine rağmen 112 Acil'de bulunan 2 ambulansın da başka bir kazaya gittikleri öğrenildi. Yaklaşık 25 dakika süren bekleyiş sırasında sigara isteyerek içen yaralı, daha sonra polis aracıyla hastaneye götürüldü. Yapılan muayenede önemli bir yarası olmadığı tespit edilen şahıs, 203 promil alkollü çıktı.
Kaza nedeniyle gözaltına alınan araç sürücüsü Mustafa Ç. ise serbest bırakıldı. Mustafa Ç., çarptığı şahısta bir şey olmamasına sevindiğini ifade etti.