AYDINPOST HABER SERVİSİ-AYDIN merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Ören, alkollü ve kimliksiz olarak girmek istediği genelev kapısında olay çıkardığı öne sürüldü. Kapıda görevli polis memuruna zor anlar yaşatan muhtar Ören, görevli memura mukavemet suçlamasıyla sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Olay, Cuma günü saat: 22.30 sıralarında Aydın Genelevi giriş kapısında meydana geldi. İddiaya göre, merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Ören, alkollü ve üzerinde kimlik olmadan içeri girmek istedi. Genelev girişinde görevli polis memurlarının kimliksiz ve alkollü olarak içeri giremeyeceğini söylemeleri üzerine sinirlenen Ören, polislerle kavga etti. Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından gözaltına alınan Muhtar, bir gece nezarethanede kaldıktan sonra Cumartesi günü savcılığa sevk edildi. Muhtar Ahmet Ören, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
MUHTAR ÖREN YALANLADI
Aydınpost'un konuyla ilgili kendisine ulaştığı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Ören, "Tamamen iftira. Beni çekemeyenlerin ortaya attığı bir konu" diye konuştu.