Aydın’da bir barda alkol aldıktan sonra kavga eden iki grup, bir müddet sonra alkolün etkisi ile sızıp kalınca, tarafları sakinleştirmekte güçlük yaşayan polis derin bir nefes aldı.
Aydın’da dün gece bir barda iki grup arasında meydana gelen kavgada 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili ondan fazla kişi gözaltına alındı. Bar kavgasında alkolün etkisi ile polisin zapt edemediği şahıslar sızıp kalınca kuzu gibi oldu. Tarafların sızıp kalması polisi rahatlattı.
Olay gece saat 01: 15 sıralarında Aydın Merkez Kurtuluş Mahallesi 45 sokak üzerine bulunan bir barda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre barda alkol alıp eğlenen iki grup arasında 'yan bakma' meselesinden dolayı kavga çıktı. Aralarında bayanların da bulunduğu grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyürken,olay yerine giden polisler tarafları zapt edemedi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen takviye kuvvetlerin yardımı ile gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirtilen şahıslar polis ekiplerini zor anlar yaşattı. Bir süre önce alkolün etkisi ile ele avuca sığmayan taraflar daha sonra alkolün etkisi ile sızıp kalınca adeta kuzu gibi oldular. Hastaneye götürülen taraflar, biraz önce yaşadıklarından habersiz sedye üzerinde uyuyup kaldılar. Tarafların sızıp kalması ile rahatlayan polisler şahıslar hakkında Kabahatler Kanununa göre işlem yaparken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!


20120313ay529574_02.jpg